Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O prezentatoare TV și-a înregistrat șeful când îi cerea favoruri sexuale: A pus totul pe internet

telecomanda tv

Lumea presei, mai ales a televiziunii, e plină de interese obscure. Sunt frecvente scandalurile sexuale, indiferent de nivel. Nu de puține ori s-a auzit, inclusiv în România, despre diferite prezentatoare TV care ar fi ajuns în această poziție pentru că ar fi avut relații de natură sexuală cu șefii. Un asemenea caz ar fi putut avea loc și în Iran. O prezentatoare TV şi-a înregistrat şeful în timp ce acesta îi pretindea favoruri sexuale şi a postat întreaga conversaţie pe internet.

Sheena Shirani a făcut publice mai multe conversaţii pe care le-a avut cu directorul de ştiri Hamid Reza Emadi, pe Facebook, dar şi înregistrarea unei conversaţii telefonice în care acesta îi cerea, repetat, favoruri sexuale, motivând că "a ajutat-o mereu" -prezentatoarea respinge în conversaţie această idee- dar şi că ar putea fi un "gest prietenesc".

Citește și: Scenariu BOMBĂ în politică: PNL va fuziona cu Mișcarea Populară

Shirani are 32 de ani şi era angajata postului Press TV din 2007, fiind pe rând editor, producător şi apoi prezentator de ştiri, până la mijlocul lunii ianuarie 2016.

În înregistare, Emadi o roagă pe Shirani să îl viziteze pentru a face sex, repetat, deşi aceasta îi spune că "doar nu te-ai aşteptat să mă obişnuiesc să fiu hărţuită sexual în fiecare zi, pentru totdeauna", adăugând "am trecut prin iad, nu am de gând să mai trăiesc aşa".

Emadi a fost trecut pe lista neagră a Uniunii Europene, alături de şeful său, Mohammad Sarafraz, pentru rolul avut în difuzarea TV a confesiunilor forţate de la prizonierii politici din Iran, informează Realitatea TV.

Citește și: VIDEO Mihai Gâdea spune ce a făcut în SUA, unde a fost fotografiat alături de Alina Gorghiu și Dan Mihalache

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.