Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O primăriță a fost condamnată la închisoare: Ce a făcut femeia

judecator (1)

Oamenii legii dau o nouă lovitură cu doar câteva luni înaintea alegerilor locale. Un primar a fost condamnat. Judecătorii din Lugoj au pronunțat sentința în dosarul  în care Simona Magdin, primarul comunei Secaș, din județul Timiș, a fost acuzată de către un localnic, Pavel Dobrotă, de abuz în serviciu.

Citeşte şi: MAI deschide conducta de angajări: Vrea 10.000 de oameni în structuri

Magistrații au considerat că plângerea este întemeiată și au condamnat-o pe Simona Magdin la un an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.

„În temeiul art. 246 C.pen. din 1968, cu aplicarea art.5 din Noul Cod penal, condamnă inculpata Magdin Simona, la o pedeapsă de 1 (un) an închisoare, pentru săvarşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor. În temeiul art.71 C.pen. din 1968, interzice inculpatei drepturile prevăzute la art.64 lit.a teza a II-a şi b C.pen.din 1968. În temeiul art.81 şi art.82 C.pen. din 1968 suspendă condiţionat executarea pedepsei pe un termen de încercare de 3 (trei) ani. În temeiul art.71 al.5 C.pen. din 1968, suspendă pedeapsa accesorie pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii. În temeiul art.359 al.1 C.pr.pen. din 1968 pune în vedere inculpatei dispoziţiile art.83 C.pen.din 1968. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, se menționează în „soluția pe scurt” a judecătorilor lugojeni. Sentința poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Primărița a anunțat că o să facă recurs și că reclamația a plecat de la „o simplă adeverință făcută de agentul agricol, care între timp a murit”, document care a fost semnat de agentul agricol, agentul fiscal și, după aceea, de primar, spune ziuadevest.

Citeşte şi: Demisie la Antena Group: După 15 ani, pleacă din Trustul Intact

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.