Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O româncă a fost executată în stil mafiot în Italia

O românca în vârsta de 35 de ani, Mariana Veronica Sologiuc, a fost executata în stil mafiot în Italia, fiind împuscata de trei ori în fata, iar masina sa a fost incendiata.

Cadavrul femeii a fost gasit miercuri dimineata de un trecator, pe marginea unui drum, în apropierea bisericii Madonna di Briano, din localitatea Briano, situata în regiunea Campania, relateaza Corriere Del Mezzogiorno în editia electronica, potrivit Mediafax.

Mariana Veronica Sologiuc, care a fost identificata joi datorita amprentelor digitale, gestiona un bar la Parete, o localitate situata tot în regiunea Campania. Ea a fost sechestrata, înainte de a fi ucisa si abandonata pe strada.

Automobilul femeii, un Fiat Punto care fusese incendiat, a fost gasit de carabinieri la San Marcellino, o localitate din apropiere.

Deocamdata nu se cunosc motivele acestui asasinat în stil mafiot, însa anchetatorii încearca sa-l gaseasca pe asasin. Potrivit primelor elemente ale anchetei, femeia a fost împuscata în fata cu trei gloante, de la distanta mica, în locul în care a fost gasita. Lânga cadavru au fost descoperite trei cartuse de pistol de calibru 7,65.

sursa foto: corrieredelmezzogiorno.corriere.it

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.