Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O româncă face dezvăluiri șocante despre Maria Şarapova: 'Se comportă ca un animal'

halep sharapova

Odată cu declanşarea scandalului dopajului, Maria Şarapova e lovită din toate părţile. Chiar de către colegele din circuit. Dezvăluirile unei românce din WTA sunt de-a dreptul uluitoare. Cine e de fapt Maria Şarapova? Caracterizarea o "îngroapă" practic pe rusoaică. Alexandra Damaschin a dat cărţile pe faţă.

Vezi şi: Scandal monstru în sport: O atletă, prinsă dopată cu medicamentul Şarapovei

"Şarapova şi-a câştigat antipatii de foarte mulţi ani în circuit. Din acest motiv, niciun jucător nu sare în apărarea ei... Se întâmpla în 2008, la Roland Garros. Era meciul dintre Maria Şarapova şi Dinara Safina. Şarapova pierde setul, iar meciul se întrerupe din cauza ploii. Eram şi noi, junioarele, în vestiar, când au apărut cele două. Eu şi Mladenovic (n.r - jucătoarea franceză Kristina Mladenovic) stăteam pe scaun, în spatele nostru era o fereastră. La un moment dat, vine Şarapova şi, fără să ne adreseze nimic, se bagă între noi vrând să se uite dacă mai plouă. Pe mine mă loveşte la genunchi cu geanta şi pe Kristina a fost cât pe ce să o dea jos de pe scaun", a fost episodul consumat pe vremea când Şarapova avea 21 de ani.

Vezi şi: Lovitură după lovitură a procurorilor: Au 'săltat' un director care lua mită de 10 ani

Alexandra Damaschin, care s-a aflat pe locul 510 WTA în trecut, şi-a continuat discursul prin care a desfiinţat-o pe cvintupla campioană de Grand Slam: "Să ştiţi că în realitate nu e aşa cum vedeţi la TV sau în interviuri. Recunosc că sunt multe frustrate şi lesbiene în circuitul WTA, dar să nu generalizăm. Indiferent dacă faci parte din categoriile respective, important e să fii om, iar ea se comportă precum animalele în junglă", a mai spus românca citată de prosport.

Vezi şi: DNA, veste cruntă pentru patru grei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.