Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O româncă gardian șochează Occidentul: A fugit cu un violator închis în pușcăria pe care o păzea

puscarie amnistie gratiere

Caz uluitor în care este implicată o româncă. Aceasta a ajuns vedetă internaţională din cauza faptului că s-a iubit cu un sirian care e violator în serie. Angela, gardian la o închisoare din Elveţia, şi-a părăsit soţul pentru un deţinut violator în serie, cu care a fugit în Italia. Zilele trecute, amanţii au fost arestaţi de carabinieri şi acum aşteaptă extrădarea în Elveţia, unde vor face ani grei de închisoare.

Citește și: O profesoară de geografie din Iași, prinsă de un elev când făcea videochat / IMAGINI 18+

Uniţi de pasiunea lor pentru sport, Vasile Magdici şi soţia lui, Angela, trăiau o frumoasă poveste de iubire. În luna octombrie a anului trecut, cei doi soţi erau mândri de noua lor maşină şi se distrau pe muzică românească. Nimic nu ar fi prevestit ce urma să se întâmple patru luni mai târziu, când Angela a furat maşina familiei ca să-şi ajute amantul să evadeze. În noaptea de 8 spre 9 februarie, femeia, amorezată de un deţinut sirian pe nume Hassan, l-a scos pe acesta din închisoare şi au fugit împreună în lume. Vasile a rămas şi cu inima frântă, şi fără maşină. A lansat diverse apeluri ca Angela să se întoarcă acasă, iar o lună mai târziu femeia i-a dat o lovitură dură din Italia, unde locuia cu amantul sirian. În urmă cu câteva zile, amantlâcul Angelei a luat sfârşit. Ea şi Hassan au fost arestaţi de carabienieri în locuința unui român din nordul Italiei, unde voiau să se stabilească şi să-şi întemeieze o familie, anunţă RTV.

Citește și: Apucături de profesoară: Și-a ridicat bluza în clasă și a început să danseze, iar elevii să o filmeze / VIDEO

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.