Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Românca prinsă în AVALANŞA din Italia şi fetiţa ei au SUPRAVIEŢUIT - FOTO/VIDEO UPDATE

UPDATE: La Stampa anunţă că românca este deja în drum spre spital şi confirmă că şi fetiţa ei a supravieţuit. A mai supravieţuit încă un copil, în condiţiile în care printre dispăruţi se mai aflau doi băieţi: un român şi un italian.

Potrivit ANSA, femeia a reuşit să facă un foc şi să reziste, alături de fiica ei, mai bine de 43 de ore. În imaginile furnizate de către salvatorii italieni se arată cum un băieţel este scos de sub dărămături şi nămeţi, iar imediat după el, românca, Adriana Vrâncean, este scoasă şi ea la suprafaţă.

UPDATE Potrivit Realitatea TV, printre cei șase supraviețuitori se află și o fetiță româncă, în vârstă de 6 ani.

content-image

UPDATE:

Pompierii italieni au localizat vineri dimineaţă şase supravieţuitori în hotelul Rigopiano, la peste 40 de ore de la avalanşa care l-a devastat în noaptea de miercuri spre joi, a anunţat presa italiană, conform AFP, transmite agerpres. Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de şase persoane mature şi doi copii, dar încă nu s-a dezvăluit identitatea lor. Cinci persoane au fost deja extrase din nămeţi şi transportate cu elicopterul la spitalul din Pescara.

Reamintim că O româncă şi cei doi copii ai săi au fost îngropaţi de avalanşa din Italia - FOTO/VIDEO

Primul contact cu supravieţuitorii a avut loc la puţin timp după ora locală 11:00 (10:00 GMT) iar pompierii au putut vorbi cu persoanele care sunt încă blocate sub zăpadă şi dărâmături.

"Este vorba de şase persoane care au fost găsite în viaţă şi care sunt în curs să fie extrase" dintre dărâmături, a declarat pentru AFP un oficial italian.

Luca Cari, purtător de cuvânt al pompierilor italieni a confirmat, la rândul său, că au fost localizaţi cel puţin 5 supravieţuitori.

Mai multe elicoptere au fost chemate la faţa locului pentru a-i conduce pe supravieţuitori, cel mai probabil, la Pescara, principalul oraş din regiune.

Circa 30 de clienţi şi membri ai personalului hotelului Rigopiano din localitatea Farindola din apropierea masivului Gran Sasso, din regiunea Abruzzo, sunt daţi dispăruţi după seria de cutremure cu magnitudinea peste 5 care au lovit miercuri centrul Italiei şi probabil au declanşat avalanşa.

Un hotel din Italia a fost ÎNGROPAT de o avalanşă. Cel puţin 30 de turişti au murit - FOTO/VIDEO

Până în prezent au fost salvate două persoane şi au fost recuperate două cadavre.

Ştire iniţială: Pompierii italieni au localizat vineri dimineaţă şase supravieţuitori în hotelul devastat în noaptea de miercuri spre joi de o avalanşă, a anunţat presa italiană, conform AFP, transmite şi agerpres.

Primul contact cu supravieţuitorii a avut loc la puţin timp după ora locală 11:00 (10:00 GMT) iar pompierii au putut vorbi cu persoanele care sunt încă blocate sub zăpadă şi dărâmături.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.