Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O starletă a făcut dezvăluiri complete în fața judecătorilor în dosarul 'Prostituție pentru VIP-uri'

prostituate

Scandal monstru în fața judecătorilor și dezvăluiri incendiare. Totul s-a întâmplat într-un dosar celebru în care sunt implicați milionari celebri și dive extrem de controversate.

Ultimul termen din dosarul prostituatelor de lux s-a încheiat cu declaraţii incendiare în sala de judecată şi cu un scandal cu jurnaliştii la ieşire. În faţa magistraţilor, fetele audiate au recunoscut partidele de sex plătite cu sume regeşti. Procurorii spun că pentru o seară de distracţie se cheltuiau mii de euro şi chiar plimbări cu elicopterul, relateaza rtv.net

Citește și: Marian Munteanu: Am plâns în închisoare

Fetele au povestit în faţa magistraţilor cu lux de amănunte cum îi distrau pe unii dintre cei mai bogaţi bărbaţi ai României. "În vara anului 2014 m-am întâlnit cu Adam și cu Alexandru Dumitru, am băut un pahar de vin, am vorbit și am întreținut relații sexuale toți 3, dar a fost o joacă. Știam postura lui, aveam o relație intimă, nu m-a deranjat faptul că VA a întreținut relații sexuale cu altcineva. La Ioan Neculae am mers o singură dată. Nu am mai vrut, nu a mai fost conjunctura de aşa natură", a povestit una dintre fete, informează România TV.  Printre inculpate s-a numărat şi D. G, cea care a recunoscut că primea bani şi cadouri de la Ioan Neculae şi oferea la schimb favoruri sexuale. Deranjata D. G a devenit de-a dreptul recalcitrantă. Pe 26 aprilie, fetele vor reveni în faţa judecătorilor şi şi-ar putea afla sentinţa. Până acum, L. D, singura care şi-a recunoscut faptele, a fost deja condamnată la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.

Citește și: De ce a ales Marian Munteanu PNL și avertisment pentru liberali: Dezvăluiri complete

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.