Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O super-vedetă din Premier League, ÎN PERICOl de ARESTARE

arestat

Enner Valencia, atacantul ecuadorian de la Everton, a fost aşteptat de avocaţi şi poliţişti la finalul antrenamentului de joi, desfăşurat pe stadionul Atahualpa din Quito, pentru că nu a plătit pensia alimentară fiicei sale timp de patru luni, informează Marca.

Paul Marin, unul dintre avocaţii ce o reprezintă pe mama copilei, s-a prezentat la stadion, alături de poliţişti, cu un mandat care prevede că Valencia va trebui să plătească 17.000 de dolari, suma reprezentând pensia alimentară a fiicei sale din ultimele patru luni.

Citește și: Iordănescu junior a fost dat afară de la Steaua după doar trei săptămâni: Ce i-a enervat pe şefi

“E de neacceptat faptul că ofiţerii de poliţie nu au hotărât reţinerea fotbalistului Enner Valencia. Au ignorat un ordin judecătoresc. Dacă acest om câştigă atât de mult, atunci de ce nu-şi plăteşte obligaţiile lunare către fiica sa?”, a declarat avocatul anagajat de mama copilului, Paul Marin, conform Mediafax.

Fotbalistul împrumutat la Everton şi avocatul acestuia nu au dorit să comenteze în privinţa acuzaţiilor. Valencia are un salariu de aproximativ 34.000 de lire sterline, pe săptămână, în Anglia, şi este cotat în acest moment la 10 milioane de euro, conform site-ului de specialitate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.