Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O super vedetă ProTV se lansează într-o afacere în judeţul lui Klaus Iohannis

pro tv

Judeţul preşedintelui Klaus Iohannis e la fel de atrăgător chiar dacă acesta nu mai este primar la Sibiu. O super vedetă ProTV s-a decis să investească masiv în acea zonă şi se aşteaptă la un profit fabulos.

Actorul și totodată actualul jurat de la ”Românii au Talent”, a fost zărit în urmă cu mai puțin de două săptămâni, la sediul primăriei din Mediaș. Aici acesta ar fi anunțat că va achiziționa un abator al unei firme din oraș, ce a intrat în insolvență. Călinescu a pus ochii pe unul care aparține unei firme ce a intrat în insolvență și se pare că este și în căutarea unor birouri de închiriat în centrul orașului. Călinescu mai detine actiuni la o firma care se ocupa cu fabricarea vinurilor din struguri.

Vezi şi; Mărturii şocante ale unei supravieţuitoare din infernul Colectiv: A luat o decizie radicală / FOTO

Se pare ca Florin Calinescu ar fi avut unele discutii cu reprezentantii Directiei pentru Cultura Medias pentru a stabili cateva proiecte culturale pentru anul viitor, cand municipiul aniverseaza 750 de ani de atestare documentara. Potrivit presei economice, Florin Calinescu a fost pana in 2013 actionar principal la compania PRO Optica SA, care fabrica aparatura militara. Incepand cu anul 2001, firma lui Calinescu a semnat contracte uriase cu structurile militarizate ale statului. Intre 2001 si 2008, Pro Optica a incasat de la Ministerul Apararii Nationale contracte de aproximativ 30 de milioane de euro, consiliat de un colonel al Armatei Romane, pe nume Marin Tanase, care ulterior a devenit si administrator al companiei, anunţă oradesibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.