Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără de 24 de ani deschide lista PNL Braşov pentru Camera Deputaţilor

PNL

PNL Braşov a fost prima formaţiune din judeţ care a înregistrat, miercuri, candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), pe prima poziţie pe lista pentru Camera Deputaţilor aflându-se Mara Mareş, o tânără de 24 de ani. Ea a afirmat, cu acest prilej, că a fost crescută şi educată în spirit liberal şi că "încă de mică a simţit că va face politică".

"Vreau să le mulţumesc colegilor mei de partid pentru imensa încredere pe care mi-au acordat-o şi se pare că semnalul dat de PNL pentru schimbarea clasei politice se confirmă chiar şi la Braşov. Braşovul a venit cu oameni noi, oameni tineri, oameni profesionişti, integri, corecţi şi sunt convină că o să reprezentăm Braşovul în Parlament cu cinste şi nu vă vom dezamăgi. De ce am vrut să fac politică? Mereu am simţit să fac politică. Poate o să râdeţi, poate vi se pare uşor arogant ce o să vă spun, dar de mică am simţit că o să fac politică şi acest lucru nu are nici o legătură cu tatăl meu. Nu o să neg faptul că parcursul meu s-a datorat şi tatălui meu într-o oarecare măsură, pentru că m-a educat într-un spirit liberal, m-a crescut de aşa natură încât să fiu încrezătoare în propriile puteri şi să mă dezvolt la o capacitate cât mai aproape de cea maximă",. a declarat Mara Mareş.

Ea a afirmat, cu acest prilej, că afirmaţiile potrivit cărora tatăl ei, preşedintele organizaţiei municipale, ar fi impus-o pe listă, "sunt de rea-credinţă". "(...)Mi se par de rea credinţă aceste afirmaţii conform cărora tatăl meu, consilier judeţean şi preşedinte de municipiu, are puterea de a impune pe listă orice persoane, chiar şi pe fiica lui", a spus Mara Mareş. Ea a spus că în primul rând vrea să iniţieze şi să susţină nişte politici publice care să aibă ca scop reîntoarcerea acasă a tinerilor români studenţi care studiază în străinătate şi apoi să se implice mai mult în proiectele de dezvoltare a ţării. Preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea, a subliniat că şi el a intrat de tânăr în politică, la vârsta de 30 de ani, şi chiar dacă mulţi nu-i dădeau nici o şansă la acea vreme, a reuşit, timp de 12 ani cât a fost primar la Râşnov, să realizeze foarte multe lucruri.

"Dacă este să vorbim de tineri, şi eu am câştigat la 30 de ani primul mandat de primar al oraşului Râşnov şi, chiar dacă atunci nimeni nu-mi dădea nici o şansă, acum cred că, după 12 ani de primar al acestui oraş, lucrurile se văd altfel. Acum am câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean, sunt cel mai tânăr preşedinte de Consiliu Judeţean din ţară şi de aceea eu cred foarte mult în tineri şi în şansele lor. Atât Gabriel Andronache, cât şi Daniel Zamfir, Dragoş David, sunt în preajma Marei Mareş şi eu am toată încrederea şi convingerea că vor fi nişte parlamentari de succes", a punctat preşedintele PNL Braşov, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.