Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O turmă de oi a fost furată dintr-un sat din Valea Sebeşului şi dusă în Jina

Agroinfo
oaie

O turmă de oi a fost furată din grădina unui localnic dintr-un sat de pe Valea Sebeşului şi dusă peste munţi, la o stână din Jina, judeţul Sibiu, de către două persoane, un bărbat şi o femeie, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba. Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au reţinut două persoane, un bărbat, de 46 de ani, din Jina, şi o femeie, de 27 de ani, din Săsciori, bănuite de comiterea furtului unei turme de oi, în valoare de 15.000 de lei, de la un cetăţean din satul Laz.

Se pare că, în noaptea de 25 spre 26 octombrie, cei doi ar fi profitat de faptul că oile au fost lăsate nesupravegheate, în gradina unei locuinţe din Laz, ar fi deschis poarta neasigurată şi ar fi condus animalele, pe câmp, până la o stână din comuna Jina, menţionează sursa citată. Potrivit poliţiştilor, dispariţia oilor a fost sesizată mai târziu de către păgubit, deoarece iniţial el a crezut că, poate, acestea, fiind poarta neasigurată, au ieşit singure din grădină. După ce a văzut că oile sunt de negăsit prin împrejurimi, a anunţat Poliţia.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice 44 din cele 50 de animale sustrase, acestea fiind preluate de către stăpânul lor. Oile au fost găsite la un cioban din Jina, care, pentru a-şi ascunde fapta, a amestecat mioarele furate, cărora le-a dat jos crotaliile, cu turma pe care o avea. Astfel, el a vrut să-i inducă în eroare pe poliţişti. Urmează ca cei doi bănuiţi de comiterea furtului să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.