Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O vedetă WOWbiz a părăsit platoul: Nu a mai rezistat și a răbufnit

scandal

Madalin Ionescu a avut parte de o surpriza nesteptata marti seara, in platou la WOWbiz. Sotia lui, Cristina Siscanu, a venit direct in platou, dupa ce prezentatorul ar fi glumit mai mult decat trebuia luni seara, in momentul in care a venit pe canapeaua emisiunii.

In timpul editiei de luni seara, Corina a fost una din invitatele din emisiune, iar la scurt timp dupa ce s-a asezat pe canapea, artista a inceput sa poarte tot felul de discutii fara perdea cu Madalin Ionescu. Dupa ce a dansat alaturi de ea si a facut mai multe glumite, Corina a marturisit despre prezentatorul TV ca reprezinta idealul ei in materie de barbati.

Fosta soție a lui Dan Condrea a făcut scandal. Polițiștii au fost nevoiți să intervină

Revoltata de imaginile vazute la televizor, Cristina Siscanu a venit in platou la WOWbiz si s-a aratat nemultumita si dezamagita de felul in care au decurs lucrurile cu o seara in urma. Ea si-a acuzat sotul ca nu a stiut sa impuna o limita si ca in timpul pauzelor publicitare a fost mai mult decat prietenos cu ea.

"Eu ma uit la WOWbiz in ficare seara, iar despre ce s-a intamplat aseara in platou nu am discutat. Nici nu am adus vorba despre asta. Toata ziua m-am gandit si am analizat situatia. Cand am vazut aseara imaginile nu prea am stiut cum sa reactionez cu mine insumi.  Poate in alte cupluri lucrurile acestea sunt normale sau se trece cu vederea, dar eu stiam ca traim o altfel de poveste de dragoste si mi s-a parut ca nu ai impus aseara o bariera. Eu nu pot sa mint. Partea cu melodia si dansul nu am vazut-o. Sunt socata, nu stiu cum sa reactionez. M-a sunat foarte multa lume din presa, nu am raspuns, asa ca initial am crezut ca e o exagerare. Ceea ce vad in pauzele de publicitate ma socheaza. Nu vreau sa comentez atitudinea Corinei, mi s-a parut ca nu ai impus restrictii, ai pus intrebari despre sex", a spus Cristina Siscanu.

"Imi pare rau pentru aceasta situatie. Eu m-am simtit foarte bine aseara in emisiune. Eu i-am spus si lui Madalin ca este un mare vrajitor. Tu m-ai provocat oarecum, stii ca eu ti-am zis de Cristina. La un moment dat ai spus "Ce cool e bustiera ta". Eu ti-am spus si in emisiune ca sunt o femeie cu principii si valori si nu vreau sa stric relatia nimanui, doar ca dupa ce mi-ai vorbit de bustiera mea, mi-ai spus ca sotia ta e o femeie foarte deschisa si intelegatoare. Asa ca am simtit ca imi permit sa fac aceste glumite", a spus Corina, printr-o interventie telefonica, potrivit wowbiz.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.