Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu îi cer demisia ministrului Marius Bostan

MARIUS BOSTAN

Solicit demisia ministrului Comunicațiilor Marius-Raul Bostan pentru disprețul arătat față de români și de Constituția României, pentru declarațiile lipsite de responsabilitate prin care a cerut ca în învățământul de stat să fie introduse taxe de studii. Domnul Bostan are aceeași atitudine arogantă și de lipsă de considerație față de poporul român, pe care am văzut-o și la alți miniștri tehnocrați.

Constituția României prevede explicit la art.32, al.4 faptul că învățământul de stat este gratuit, iar acesta nu este doar un principiu de drept, ci un angajament ferm al statului în domeniul educației publice.

În loc să ceară introducerea de taxe încălcând Constituția țării, ministrul Bostan ar trebui să militeze în cadrul Guvernului pentru salarizarea corespunzătoare a cadrelor didactice. România merge din ce în ce mai rău din cauza faptului că acest guvern este incompetent și de rea-credință.

Îi recomand domnului ministru Marius-Raul Bostan, la fel cum a recomandat și domnia sa profesorilor, să-și prezinte demisia pentru că opinia publică este nemulțumită de prestația domniei sale și a Guvernului din care face parte, a spus deputatul ALDE, Mirel Taloș, conform unui comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.