Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Niculescu Mizil face DEZVĂLUIRI TOTALE despre Gabriel Oprea și Victor Ponta: Ce i-au propus

oana mizil gandul.info

Oana Niculescu Mizil, fostă deputată PSD, a făcut o serie de dezvăluiri despre două dintre cele mai importante personaje ale politicii ultimilor ani. Actuala iubită a lui Marian Vanghelie a relatat, la Antena 3, cum a încercat Gabriel Oprea să o racoleze pentru UNPR.

”L-am ascultat pe Cătălin Cherecheș, tot ce a vorbit acolo s-a întâmplat întocmai. Într-o zi m-a sunat și mi-a propus să am o întâlnire cu domnul Oprea. Am acceptat pentru că am vrut să văd ce are de spus. Eu și fostul meu soț. Ne-am dus la Ministerul Apărării, întâlnirea a avut loc într-o cameră din sparele biroului lui Gabriel Oprea. Cătălin Cherecheș m-a luat de acolo, m-a văzut lume, de la portarul ministerului, șefa de cabinet de acolo cu care am dat mâna. Jos la poartă era un alt portar, am intrat prin fața. Am intrat într-o cameră din spatele biroului domnului Oprea.

Citește și: China a lansat prima sa navă spațială de marfă

Au participat și domnul Onțanu, cred că era și domnul Botoș, Cătălin Cherecheș și alte persoane. Mi s-a părut suspect de ce în acea încăpere. S-a intrat direct în discuție. Mi s-a propus să las PSD și să intru în UNPR. Eu știam de această propunere. Am tăcut. Practic, mi s-a propus să iau preiau funcția de la UNPR Călărași și să plec cu toate organizația locală PSD, mi s-a mai propus o altă organizație în București. Am mai avut o întâlnire tot acolo. E o încăpere mică, întunecoasă, cu o masă lungă. Au fost două întâlniri, mai multe discuții cu Cătălin Cherecheș.

Mi s-au oferit funcții politice, pentru mine erau importante. De ce era și soțul meu de atunci prezent? Pe linie de afaceri. Acolo nu s-a discutat concret, dar mi s-a spus că vom fi contactați și li se va propune ceea ce îi propuneau soțului meu. Știau dosarul soțului meu, și dosarul meu. Concret, soțul meu avea pe lângă ferme în Călărași, la una dintre ele trebuia montată o conductă de gaz, dar se obținea greu avizul. Ni s-a spus că în două zile va obține acea autorizație. Mai avea și o fabrică de saltele, ni s-a propus un contract pentru armată de două milioane de euro, fără licitație. Alt aspect important, eu aveam acel dosar cu ANI, mi s-a spus clar că dacă fac această trecere se va rezolva cu dosarul ANI.”, a dezvăluit Oana Niculescu Mizil.

Citește și: STUDIU 40% dintre cei care navighează pe internet nu utilizează mijloace de apărare împotriva virusurilor

Fosta deputată a relatat și un episod cu Victor Ponta, pe care îl acuză că ar fi amenințat-o.

”Am avut o discuție cu Victor Ponta. M-a întrebat ce caut la UNPR și m-a și amenințat. Mi-a zis că e bine să plec la UNPR. M-a întrebat dacă voi pleaca în SUA cu Marian Vanghelie și cu ceilalți deputați PSD și mi-a zis că voi avea de-a face cu el. Și, s-a văzut: mama mea a fost dată afară din casă, eu am fost chemată la DNA în luna a treia. Au fost represalii.”, a adăugat Mizil.

Citește și: Biblia în versuri, o lucrare unică în țară, va putea ajunge la românii de pretutindeni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.