Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Stănciulescu, atacată de Ambasada Israelului

oana stanciulescu

Ambasada Statului Israel la Bucureşti a transmis, vineri, o reacţie oficială cu privire la numirea Oanei Stănciulescu în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al TVR, precizând că jurnalista a pus la îndoială existenţa Holocaustului și s-a identificat cu lideri legionari din România.

„Ambasada Statului Israel la București a aflat cu îngrijorare despre numirea într-o funcție-cheie, în cadrul Televiziunii de Stat, a doamnei Oana Stănciulescu, jurnalist cu experiență, dar cu nenumărate exprimări publice antisemite și simpatii vădite față de Mișcarea Legionară. Amintim că, prin afirmațiile sale, doamna Stănciulescu a pus la îndoială existența Holocaustului și s-a identificat cu lideri ai Mișcării Legionare, responsabili pentru ororile Holocaustului din România”, se arată în reacția oficială a ambasadei statului Israel cu privire la numirea Oanei Stănciulescu în CA al TVR. Reprezentanţa diplomatică apreciază că decizia de numire a Oanei Stănciulescu poate avea impact negativ în ceea ce priveşte promovarea valorilor democraţiei.

„Dorim să atragem atenția că o astfel de decizie poate avea un impact negativ semnificativ în ceea ce privește prezentarea obiectivă a faptelor istorice și promovarea valorilor democrației, cu precădere asupra noilor generații, vulnerabile în fața unor eventuale dezinformări”, se mai precizează în comunicat, conform Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.