Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Stancu, de la Antena 3, îl desființează pe Tudor Chirilă

oana stancu

E scandal din nou între cele mai tari trusturi de presă! De data asta, în război a intrat Oana Stancu de la Antena 3, care îl atacă pe Tudor Chirilă, de la PRO TV. Vedeta Trustului Intact consideră că ”e mizerabil că aruncă și acest chin în sufletul atâtor familii chinuite și rupte de durere în aceste zile! Nu doar politicienilor trebuie să le cerem să aibă răspundere pentru ce fac și zic!”, a scris Stancu pentru jurnalul.ro

Citește și: ”Patriarhul Daniel” a ajuns în Piața Universității cu un steag / FOTO

”Ieri citesc postarea lui Tudor Chirilă: „Este mai mult decât evident că Bănicioiu a dat ordin spitalelor să afirme că se descurcă în criza celor arşi. Este mai mult decât evident că soarta unor oameni a fost batjocorită pentru un gest de PR. Însă la fel de gravă mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimţit să facă parte din acest joc odios. P.S: Un gând bun pentru medicii care în aceste circumstanţe nefavorabile au făcut şi fac tot posibilul pentru a salva vieţi. Later edit: În comentarii mi se spune că cei în stare critică ar fi murit oricum. Dar eu întreb: ce facem cu cei în stare gravă care au ajuns sau riscă să ajungă în stare critică doar pentru că ministerul spune că ne descurcăm?“.

Citește și: Lista de premieri: Din ei îl va alege Klaus Iohannis pe viitorul prim-ministru

Le cerem politicienilor să aibă răspundere! Toți trebuie să avem, nu doar ei! Mai ales când un astfel de mesaj ca al lui Tudor Chirilă poate face atât rău. Numai la gândul că sunt niște familii extrem de chinuite zilele acestea care văd că se duc pe lumea cealaltă unul câte unul cei care au supraviețuit până acum și dl Chirilă ar trebui să cântărescă mai bine înainte de a le arunca în suflet și acest chin: oare copilul meu avea o șansă în afară și nu a fost lăsat!

Citește și: Reacția lui Liviu Dragnea după consultările cu Klaus Iohannis: A spus că e o propunere rezonabilă

Realitatea este la polul opus celui descris de dl. Chirilă: nu doar că NU e ordin să nu fie scoși din țară, nu doar că NU a existat orgoliul medicilor români să nu fie ajutați de străini, ci sunt atâtea echipe de medici de afară venite în România. Iar Tudor Chirilă avea informațiile astea PUBLIC, dacă vroia să afle înainte de a lovi. Miercuri, la Antena 3, eram în sudio când au fost invitați doi medici din Israel care au spus că nici la ei în spital nu se face mai mult decât la noi și că au fost surpinși de perfomanța medicilor români de a-i ține în viață pe cei pe care statisticile i-ar fi dat pierduți în primele 48 de ore. Bănicioiu a anunțat câte echipe de afară erau deja la momentul acela: 3 din Israel, 2 din Turcia, una mare din Franța, una din Belgia, una din Olanda, una din Austria (și asta e doar ce țin eu minte și doar pentru momentul acela).

Citește și: PNL: Suntem de acord cu un premier tehnocrat. Nu am propus niciun nume / VIDEO

TOT ATUNCI MEDICII AU SPUS DESCHIS CĂ NU A TRECUT PERICOLUL, CI DIMPOTRIVĂ, CĂ, DIN PĂCATE, POTRIVIT EXPERIENȚEI ÎN ASTFEL DE CAZURI VA VENI UN VAL DE DECESE DUPĂ ȘAPTE ZILE. CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT, DIN NEFERICIRE!

Citește și: DEZVĂLUIRI Cine este Liviu Voinea, urmașul lui Victor Ponta propus de PSD

Cât despre cum au respectat așa-zisul ordin directorii de spitale, cazul lui Cătălin Cîrstoiu vorbește de la sine. E mare păcat că oamenii ăștia care fac minuni sunt porcăiți așa pentru că unul consideră așa, fără argument, că e mai mult decât evident ceva ce nu e decât în capul lui! Am în minte acum fața doctorului Boroș nedormit de 36 de ore în care a stat numai în ATI-ul de Municipal la capul victimelor spunând că așa trebuie tratați ca și cum ar fi frații lor, copiii lor, ai celor care îi au în grijă...medici și asistente. Figura colegei sale, doctorița Silvia Nica, în noaptea de groază...ea era desprinsă din serialul Anatomia lui Grey!

Sunt plină de revoltă că oamenii ăștia în loc să fie divinizați sunt pângăriți! Plină!

Citește și: Traian Băsescu, întrebare de baraj pentru Laura Codruța Kovesi: Tu nu ai nicio răspundere?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.