Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obama îi critică pe republicanii americani: 'Nu poţi să joci la două capete'

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a criticat marţi seară pe republicani pentru că îi acordă în continuare sprijin lui Donald Trump în cursa prezidenţială deşi l-au condamnat pentru înregistrarea în care miliardarul se laudă că hărţuieşte sexual femei, relatează mass-media americane, citate de DPA, potrivit agerpres.

"Nu poţi să joci la două capete. Nu poţi denunţa în mod repetat ceea ce afirmă cineva şi apoi să spui că îl sprijini în continuare pentru a fi cel mai puternic om de pe planetă", a declarat Obama la un miting electoral în Carolina de Nord, potrivit ABC News.

Citeşte şi: Până şi avocaţii s-au săturat de teroristul din Paris. ' E clar. Nu va vorbi niciodată!'

Într-o înregistrare video din 2005 publicată vineri, candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump, se laudă că a pipăit multe femei în zone intime. El şi-a cerut apoi scuze şi a spus că a fost mai curând vorba de o "discuţie de vestiar".

Acest scandal a adâncit ruptura din interiorul partidului său la mai puţin de o lună înaintea alegerilor, zeci de înalţi responsabili republicani retrăgându-şi sprijinul pentru Trump.

Citeşte şi: STASI infiltrase spioni într-un mare partid din RFG

"Nu trebuie să fii soţ sau tată ca atunci când auzi ceea ce am auzit cu doar câteva zile în urmă să spui că nu este bine. Trebuie să fii doar un om decent pentru a putea spune că nu este bine", a adăugat Obama.

Citeşte şi: Autorităţile canadiene au reţinut un EURODEPUTAT ecologist. 'Este e mare ruşine!'

Şi "dacă te enervează aşa ceva, atunci spui că respectiva persoană nu este cea pe care o vrei să reprezinte Statele Unite ale Americii. Poţi să faci ceva în legătură cu aceasta, Carolina de Nord!", a insistat Obama, cerând mulţimii să voteze pentru candidatul democrat Hillary Clinton.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.