Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC Alin Cocoș a fost VIOLAT ÎN PUȘCĂRIE: DEZVĂLUIRILE lui Traian Băsescu

cancan.ro
alin cocos

Caz ȘOCANT în pușcăriile din România! Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș, a fost VIOLAT în timp ce era în arest. Asta o spune chiar Traian Băsescu.

”În cazul Cocoş. Din câte ştiu, Alin Cocoş a fost violat în celulă. Nişte oameni l-au umilit în celulă până când tatăl lui a vorbit.”, a declarat, la România TV, Traian Băsescu.

Citește și: Sebastian Ghiță a fost prins

In ianuarie 2015, Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a fost retinut de procurorii anticoruptie, pentru ca era banuit ca impreuna cu Elena Udrea, ar fi intermediat mita in dosarul Alinei Bica.

In februarie 2015, Dorin Cocos a cedat nervos la sediul ICCJ, iar fostul sot al Elenei Udrea a inceput sa planga in fata judecatorilor, in momentul in care si-a vazut fiul chemat la audieri.

Citește și: Ce grile de impozit pregăteşte Guvernul!

In octombrie 2015, Alin Cocos recunoscut toate acuzatiile care i s-au adus in dosarul ANRP, intr-o declaratie pe care a dat-o in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Alin a cerut sa fie judecat prin procedura simplificata, la fel cum au cerut anterior Dorin Cocos si Ionut Mihailescu, fostul consilier al Alinei Bica.

Citește și: Vine CRIZA financiară? La ce ne putem aștepta

Cererea acestora de a fi judecati mai repede a fost insa amanata de instanta, pana cand vor fi audiati toti inculpatii si martorii si vor fi administrate probele de la dosar.

Potrivit DNA, la 14 iunie 2014, Alina Bica a primit, prin intermediul fostului sau consilier Ionut Mihailescu si in cote parti egale cu acesta, un teren in suprafata de 4.425 metri patrati in Snagov, judetul Ilfov.

Citește și: Pippa Middleton se marită

Primirea acestui teren a fost in stransa legatura cu validarea pe care Alina Bica a dispus-o la 15 martie 2011, in calitate de secretar de stat si de reprezentanta a Ministerului Justitiei in Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP, a unui dosar de despagubire pentru un teren din Capitala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.