Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în fotbal: FRF nu a omologat rezultatele din play-off, Viitorul NU e campioană

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

Comitetul Executiv al FRF nu a omologat rezultatele din play-off-ul Ligii 1, iar Viitorul nu poate fi numită campioană. Totul a fost făcut chiar la propunerea echipei lui Gică Hagi. Viitorul a cerut ca omologarea clasamentului în Liga I să fie făcută după terminarea play-out-ului.

FRF va face acest lucru dupa finalul playout-ului si a meciurilor de baraj pentru promovarea in Liga 1! Steaua este dezavantajata de aceasta decizie, intrand in criza de timp pentru a face demersul la TAS, avand la dispozitie doar 3 saptamani din momentul in care vor face demersul la TAS pana cand trebuie data decizia!

Citește și: Pe modelul STRALETEI Alexandra, fiică de polițist, acum o ELEVĂ de 18 ani si-a scos la licitatie virginitatea / FOTO

"Ne-am exprimat punctul de vedere, atat noi cat si Steaua. In final si reprezentatii ligii au spus ca aceasta urgentare s-a datorat adresei clubului Steaua. Cei de la Steaua le-au facut o prezentare mai mult didactica de doamna avocat. Cred ca nu pot vota decat ce spune in regulament, ca rezultatele se voteaza la finalul campionatului, adica dupa play-out si baraj. Daca se va lua decizie de amanare a omologarii play-off-ului, lucrurile s-ar putea amana. Nu stiu impotriva cui va merge la TAS FCSB-ul, probabil contra LPF sau FRF. Pe 5 iunie se vor trimite numele echipelor participante in cupele europene, daca vor exista schimbari, vor putea fi comunicate ulterior, pana la data tragerii la sorti. Este o mare rusine ca Romania ajunge sa aiba o campioana decisa la TAS, ar fi o pata pentru fotbalul romanesc. FCSB poate merge direct la TAS in momentul cand are obiect" a declarat directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru la Casa Fotbalului.

Citește și: Asta e cea mai mare centrală fotovoltaică plutitoare din lume: A fost conectată la rețea

Mai mult, Viitorul a cerut o interventie din partea Camerei de Solutionare a Litigiilor, pentru interpretarea regulamentului. Teoretic, prin asta se poate bloca pentru moment actiunea Stelei la TAS, cerandu-se timp pentru aparare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.