Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în PSD: Un lider, cu dosar penal, a anunțat că RENUNȚĂ

PSD2

După ce a obținut cel mai mare procent din istorie la alegerile parlamentare, PSD a reușit contr-performanța de a intra într-o perioadă cu grave turbulențe. Social-democrații au stabilit recordul rușinos de a-și da jos propriul guvern cu o moțiune de cenzură, iar apoi luptele au continuat până la demiterea a 3 importanți miniștri, la cererea premierului Mihai Tudose.

Însă un caz mai puțin obișnuit lovește PSD-ul! Unul dintre liderii partidului, deputatul braşovean Mihai Popa, a anunțat că renunță la funcțiie din formațiune. El s-a suspendat din toate funcţiile deţinute în Partidul Social Democrat. „Decizia sa a fost transmisă Biroului Permanent Judeţean care a luat act de ea în şedinţa din data de 10 noiembrie 2017. Coordonarea filialei Făgăraş a PSD va fi asigurată de Ion Negrilă, până la organizarea unor alegeri interne”, se arată în comunicatul Biroului de Presă al PSD.

Citește și: Foarte interesant! Cine este cel mai bine plătit angajat din România și ce funcție are acesta

De altfel, deputatul Mihai Valentin Popa,  demisionar din funcția de președinte al organizaţiei PSD Făgăraş, este cercetat sub control judiciar de la finele lui octombrie. El e acuzat că şi-ar fi folosit influenţa pentru a menţine la conducerea unui spital din judeţul Braşov o persoană agreată de acesta, scrie presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.