Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC pe piața media! Naşul TV rămâne fără 'Naşul'. Radu Moraru, DAT AFARĂ de la televiziunea pe care el a înfiinţat-o

Radu Moraru

Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile pe care le avea la postul Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în 2012.

Radu Moraru a fost dat afară, conform comunicat care rulează permanent pe ecranul postului de televiziune. Potrivit comunicatului de pe ecran, "Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licențeiTV". Totodată, "Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV". Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație.

LOVITURA anului în justiţie. Procurorii DNA, în impas în dosarul Belina (surse)

Potrivit Pagina de Media, Paul Moraru (acționar minoritar), împreună cu Adrian Bucă au convocat o ședință a Adunării Generale a Acționarilor în luna iunie, AGA în care Radu Moraru a fost destituit din toate pozițiile pe care le deținea. O ședință furtunoasă în care, Radu Moraru a aruncat o ceașcă de cafea pe cămașa lui Paul Moraru! Procesul verbal al ședinței era însă "ținta" cafelei de la Nașul TV.

Conflictul a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispoziția lui Radu Moraru pentru stația TV. Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru că a folosit discreționar și în interes personal sumele de bani destinate finanțării postului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.