Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC! Profeția lui MRU ar putea să se împlinească mai devreme

MRU

Profeția lui Mihai Răzvan Ungureanu despre apariția unui partid naționalist puternic în următoarea perioadă în România se împlinește chiar mâine la Târgu Mureș unde se va anunța formarea unui pol naționalist unic.

Mihai Răzvan Ungureanu profețește: În România, va apărea un partid de extremă dreaptă puternic

Cele mai puternice filiale din PRU se întâlnesc încă din această seară la Târgu Mureș pentru a pregăti relansarea curentului naționalist din România, iar mâine acestea se vor întâlni cu partidul Forța Națională pentru a concretiza coagularea vectorilor naționaliști sub un singur steag. La întâlnire participă europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele celebrului Grup Europa Națiunilor și Libertății care care întrunește toate mișcările naționaliste din Europa și din care fac parte Marine Le Pen, Geert Wilders și alți lideri importanți ai acestui curent. Laurențiu Rebega a lansat încă de acum câteva luni apelul la unificarea forțelor naționaliste din România, iar mâine la Târgu Mureș acest lucru se va și întâmpla, ceea ce arată o stranie coincidență cu declarațiile publice ale lui MRU.

După întâlnirea de mâine de la Târgu Mureș, cei prezenți vor ieși într-o declarație de presă comună unde vor anunța formula adoptată pentru coagularea polului naționalist. Acest lucru arată că MRU se dovedește, cel puțin de această dată, o persoană bine informată cu privire la mișcările politice din România. Rămâne întrebarea cine l-a pus pe MRU să iasă cu această dezvăluire bombă tocmai în ajunul formării unui partid naționalist puternic în România?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.