Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant. PSD, PNL și UDMR acuzate pentru tentativa teroristă de la Târgu Secuiesc

pumn iresponsabil

Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, acuză PSD, PNL și UDMR pentru că, din cauza lor, a fost posibilă încercarea teroristă care viza detonarea unei bombe la parada de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc.

Citește și: ALERTĂ - Terorist reţinut în România. Plănuia un atentat la parada de 1 Decembrie

”Când am depus la Parlament mai multe proiecte de legi pentru a interzice formațiuni ca HVIM în România, precum și activitatea celor care neagă Trianonul și instigă la acte anti-românești, PSD cu PNL și cu UDMR le-au respins pe motiv că trebuie să arătăm ”toleranță”, arată liderul naționalist pe pagina sa de socializare. Diaconu continuă acuzator: ”Iată unde duce toleranța noastră față de extremiștii maghiari! Rușine partidelor vechi care tolerează activitatea iredentistă maghiară din Transilvania! Trebuie să punem capăt cuiburilor de vipere care au început, mai nou, să ne amenințe și viața!”.

Citește și: România e în stare de ȘOC: Anunțul venit de la SRI după ATENTATUL CU BOMBĂ dejucat

Liderul PRU a depus la Parlament mai multe proiecte de legi care prevăd interzicerea mișcărilor autonomiste maghiare pe teritoriul României, expulzarea cetățenilor străini care desfățoară asemena activități, interzicerea manifestațiilor și discursurilor iredentiste, precum și pedeapsa cu închisoarea pentru cei care neagă Tratatul de la Trianon care a consfințit pe plan european Marea Unire. Până acum, toate proiectele sale de legi îndreptate împotriva extremismului maghiar au fost respinse cu o largă majoritate PSD-PNL-UDMR, ceea ce a stârnit și mania deputatului exprimată astăzi în termeni atât de duri.

Citește și: El e teroristul care a vrut să detoneze o bombă la Târgu-Secuiesc

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.