Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Soția unui milionar celebru s-a sinucis

O nouă sinucidere șochează societate românească! Soția unui milionar a decis să-și pună capăt zilelor. Coca Micu, sotia patronului Redcon 1,Neculai Micu, s-a aruncat de la mansarda propriei locuinte, aflatã în zona rezidentialã a Vasluiului.

Citește și: Moise Guran: S-a terminat

Coca Micu a fost dusã de urgentã la spital si apoi transferatã la o unitate medicalã din Iasi unde a si murit. Cu douã sãptãmâni în urmã aceasta a mai avut o tentativã de suicid. A înghitit un pumn de pastile. Atunci a fost internatã la sectia de Psihiatria a Spitalului Judetean Vaslui.

Citește și: Monica Macovei își schimbă meseria: Unde a fost fotografiată / FOTO

S-a prãbusit de la o înãltime de sapte metri, iar în urma cãzãturii s-a ales cu traume puternice. Dupã ce duminicã dimineatã a vãzut stirea la televizor cu copilul care a cãzut de la etajul sase al unui bloc de pe strada Husului, acesteia i-a încoltit în minte un plan inspirat din aceastã dramã, care s-a dovedit cã i-a fost fatal. Tot surse apropiate familiei spun cã aceasta ar fi avut cancer si asa se explicã inclusiv prima tentativã de suicid. “Stiu cã familia lor mergea foarte des la Cluj. Coca era suspectã de cancer si încercau tot felul de tratamente. Probabil cã acesta ar fi fost motivul sinuciderii, fiindcã altul nu vãd. Avea o familie frumoasã, o casã de vis si o situatie financiarã solidã” a declarat o rudã apropiatã familiei.

Neculai Micu este cel care detine, în prezent, societatea Redcon 1 sau Radicalul Rosu, cum mai este cunoscut în Vaslui. Este o firmã care vinde materiale de constructii, iar în ultima perioadã este condusã de fiul acestuia. Firma este desprinsã din Radical Grup Vaslui, cea mai mare firmã de profil din judet, dupã divortul de catifea dintre cei doi asociati, Ionel Sandu si Neculai Micu, scrie presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.