Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Un lider de partid s-a autodenunțat și riscă închisoarea!

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, s-a autodenunțat public că este ”vinovat de cultul lui Emil Cioran și al lui Petre Țuțea, de cultul lui Eminescu, al lui Nichifor Crainic, al lui Mircea Eliade și al tuturor valorilor din România!”. Diaconu a dat acest mesaj pe pagina sa de facebook pentru a denunța efectele legii 217/2015, așa numita lege ”antilegionari”, pentru a cărei abrogare a depus astăzi un proiect de lege la Parlament.

Mai mult, liderul naționalist îi îndeamnă și pe alții la același lucru: ” Vreți să fiți vinovați alături de mine?”, îi întreabă el pe cititori. Peste 200 de ”vinovați” i-au răspuns deja în solidar liderului Partidului România Unită.

Conform art. 5 din legea 217/2015, ”Fapta persoanei de a promova, în public, cultul persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid, contra umanităţii şi de crime de război… se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi.” Or, conform Institutului Elie Wiesel, autorul moral al legii, Petre Țuțea ar fi fost legionar și nu se pot da nume de străzi în amintirea sa, așadar, prin promovarea numelui acestui filosof, liderul PRU intră sub incidența legii!

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.