Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT: Un român a murit după ce a fost călcat de 3 mașini pe o trecere de pietoni

Un barbat de 53 de ani, din comuna ieseana Gropnița, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a fost calcat de trei masini pe o trecere de pietoni de pe drumul european care intra în municipiul Iași dinspre Lețcani, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Iasi, barbatul în vârsta de 53 de ani s-ar fi angajat, în mod regulamentar, în traversarea strazii pe o trecere de pietoni aflata în dreptul unui magazin aflat pe drumul dinspre Lețcani spre Iași, la intrarea în municipiu.

Acesta a fost acroșat inițial de o autoutilitara Volkswagen, condusa de un tânar de 26 de ani, care a oprit în momentul impactului lânga axul drumului.

Ulterior, o alta autoutilitara Peugeot a depașit mașina staționata în apropierea axul drumului pe partea stânga, calcând barbatul care se afla inconștient pe carosabil, iar din urma acesteia un autoturism Dacia condus de un barbat de 37 de ani a depașit, la rândul sau, mașina staționata, trecând din nou peste victima.

La fa?a locului, au ajuns doua echipaje ale Ambulanței si unul de SMURD care au încercat aproximativ o ora sa-l resusciteze pe barbat, fara a-l putea salva.

"S-au efectuat manevre de resuscitare, dar s-a constatat decesul barbatului. Conducatorii auto au fost testa?i alcoolscopic, rezultatul a fost negativ în cazul tuturor. În cauza s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a declarat, joi, Anca Vîjiac, purtatorul de cuvânt al IPJ Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.