Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofertele lunii Noiembrie pentru telefonia mobilă oferită de Orange (P)

orange

În momentul de față Orange dispune de numoeroase oferte pentru mobil. Abonamentele Orange cu internet inclus sunt împărțite în 3 categorii: Abonamente cu Roaming în SEE, Abonamente Naționale și Abonamente fără telefon cu Roaming în SEE. Să vedem pentru început care sunt opțiunile de abonament cu roaming în SEE.

  • Orange Me 9 este primul din această serie, cu un tarif de 9 euro pe lună, care include sms-uri naționale și în Roaming SEE nelimitate, 600 minute naționale și în roaming SEE, din care 100 sunt și internaționale și 1 Gb de trafic național și în roaming SEE. În plus, ai minute nelimitate în rețea, iar ca bonus beneficiezi de Orange TV Go cu acces la canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 12 este abonamentul cu un tarif de 12 euro pe lună, care include sms-uri naționale și în Roaming SEE nelimitate, 1000 minute naționale și în roaming SEE, din care 200 sunt și internaționale și 1.5 Gb de trafic național și în roaming SEE. În plus, ai minute nelimitate în rețea, iar ca bonus beneficiezi de Orange TV Go cu acces la canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 15 este cel de-al treilea abonament din această serie, cu un tarif de 15 euro pe lună, care include minute și sms-uri naționale și în Roaming SEE nelimitate, 300 minute internaționale și 3.5 Gb de trafic național și în roaming SEE. În plus, ca bonus beneficiezi de Orange TV Go cu acces la canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 18 are un tarif de 18 euro pe lună, care include minute și sms-uri naționale și în Roaming SEE nelimitate, 600 minute internaționale și 5 Gb de trafic național din care 3.93 Gb în roaming SEE. În plus, ca bonus beneficiezi de Orange TV Go cu acces la canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 26 are un tarif de 26 euro pe lună, care include minute și sms-uri naționale și în Roaming SEE nelimitate, 600 minute internaționale și 7 Gb de trafic național din care 5.67 Gb în roaming SEE. În plus, ca bonus beneficiezi de Orange TV Go cu acces la canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 31 are un tarif de 31 euro pe lună, care include minute și sms-uri naționale și în Roaming SEE nelimitate, 600 minute internaționale și 9 Gb de trafic național din care 6,77 Gb în roaming SEE. În plus, ca bonus beneficiezi de Orange TV Go cu acces la canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 43 este ultimul abonament din această gamă, cu un tarif de 43 euro pe lună, în care beneficiezi de minute și sms-uri naționale și în Roaming SEE nelimitate, 600 minute internaționale și 11 Gb de trafic național din care 9.38 Gb în roaming SEE. În plus, ca bonus beneficiezi de Orange TV Go cu acces la canale TV și Liga 1 Orange.

 

Orange are, de asemenea, și o gamă de 3 abonamente naționale.

 

  • Orange Me 8 este primul din gama de abonamente naționale, cu un tarif de 8 euro/lună, care îți oferă minute și sms-uri nelimitate în rețea, sms-uri naționale nelimitate, 600 minute internaționale din care 100 sunt și internaționale și 600 Mb trafic de internet. În plus, ai acces la Orange TV Go cu canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 11, cel de-al doilea abonament național, costă 11 euro/lună și îți pune la dispoziție minute și sms-uri nelimitate în rețea, sms-uri naționale nelimitate, 1000 minute naționale din care 200 sunt și internaționale și 1 Gb trafic de net național. Beneficiezi, și în acest caz, de Orange TV Go, cu acces la canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 14, costă 14 euro pe lună și include minute și sms-uri naționale nelimitate, 300 minute internaționale și 3 Gb trafic național de net. În plus, ai Orange TV Go cu acces la Movie Go Unlimited, canale TV și Liga 1 Orange.

Abonamentele Orange fără telefon cu roaming în SEE sunt și acestea 3 la număr. Să vedem, deci, care sunt prețurile și beneficiile oferite.
  • Orange Me 11 este primul din această gamă, costă 11 euro/lună și include minute și smsuri nelimitate naȚionale și în roaming SEE, 300 minute internaționale și 5 Gb trafic de net național, din care 2.4 Gb limită în roaming SEE. De asemenea, ai acces la Orange TV Go cu canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 17 este abonamentul de 17 euro/lună, minute și sms-uri naționale și în roaming SEE nelimitate, 600 minute internaționale și 10 Gb trafic de net național, din care 3.71 în roaming SEE. În plus, ai inclus Orange TV Go, cu Movie Go Unlimited și acces la canale TV și Liga 1 Orange.
  • Orange Me 23, care costă 23 euro/lună și include minute și sms-uri naționale și în roaming SEE nelimitate, 600 minute internaționale și 12 Gb de trafic național din care 5.02 Gb în roaming SEE. De asemenea, ai inclus Orange TV Go, cu Movie Go Unlimited și acces la canale TV și Liga 1 Orange.

 

Pentru a alege oferta potrivita profilului tau, poti accesa site-ul www.kompatatorul.ro, un portal de comparatie tarifara care include toate ofertele momentului in materie de telecomunicatii ale operatorilor de pe piata din Romania. Poti compara pana la 3 oferte, astfel incat alegerea planului tarifar optim va fi mult mai usoara. Komparatorul.ro ia naștere din experiența site-ului Komparatore.it pe piața italiană de telecomunicații. Komparatore.it s-a bucurat de succes încă de la lansare, situându-se în top 10  în ceea ce privește site-urile de comparație tarifară în materie de telefonie și internet în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.