Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: S-a descoperit ZIUA în care au loc cele mai multe ACCIDENTE

facebook.com
calendar

Nu degeaba superstițioșii cred că ziua de vineri este una neagră. Datele Institutului Național de Statistică le dau perfectă dreptate. În zilele de vineri se petrec cele mai multe accidente rutiere, cu mult peste cele din orice altă zi lucrătoare.

Citeşte şi: Situaţie INCREDIBILĂ în România: Cultivatorii sunt în FALIMENT deşi avem recoltă RECORD de pepeni

Conform statisticilor, luna august rămâne cea mai sângeroasă lună de pe parcursul unui an. Anul trecut s-au înregistrat puţin peste trei mii de accidente rutiere, spre deosebire de luna ianuarie când au fost puţin peste 1.800 de accidente rutiere. În continuare zilele de vineri de peste an rămân cele mai sângeroase. Statisticile au arătat că în aceste zile au fost înregistrate, per total, aproape cinci mii de accidente rutiere.

Datele INS arată că, în oricare altă zi săptămână, numărul accidentelor rutiere nu este mai mare de patru mii. Vinerea şi în zilele de sâmbătă şi duminică, sunt simţitor mai multe. În 2016, în zilele de vineri, media creşte la aproape 5.000.

"90 la sută din timpul folosirii unei maşini în cursul săptămânii are loc în oraş. Viteza de deplasare este foarte mică, frustrările sunt foarte mari. Când ieșim în weekend, vrem să ajungem primii prin teleportare la mare sau munte. Ajungem acolo și încercăm să mergem foarte tare. Nu știm să gestionăm această viteză", a declarat specialistul în siguranţă rutieră Virgil Mihailovici pentru Digi24.

Citeşte şi: Emmanuel Macron, CRITICAT DUR pentru sumele FABULOASE cheltuite în doar 3 luni .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.