Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: Victor Ponta a pierdut şefia Comisiei pentru afaceri europene

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Așa cum ȘTIRIPESURSE.RO anunțase încă de ieri, Victor Ponta a rămas fără funcție în Parlament! Marți, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor Ioan Munteanu a anunţat marţi în plen că Victor Ponta nu mai este membru al acestui grup şi va pierde şi funcţia de preşedinte de comisie.

"Vreau să fac un anunţ şi anume că în baza prevederilor articolului 14 din Regulamentul Camerei Deputaţilor deputatul Victor Ponta nu mai este membru al grupului PSD din Cameră. Am luat act pe data de 3 septembrie de lansarea unei noi formaţiuni politice, totodată şi ieri (luni - n.r.), când s-a adresat plenului Camerei a vorbit în numele deputaţilor neafiliaţi. Aşadar, pe această cale, cu aceste argumente, solicităm acest lucru. De asemenea, vom înainta către Biroul permanent sau comisia de specialitate şi documentele privind pierderea funcţiilor pe care le-a obţinut în această calitate", a spus Munteanu în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

Citește și: Vești bune pentru Guvernul Tudose: Detalii de ultimă oră din partea INS în privința creșterilor economice

Victor Ponta este acum preşedinte al Comisiei pentru afaceri europene de la Camera Deputaţilor, funcţie pe care o va pierde ca urmare a faptului că nu mai este membru PSD. Potrivit un onor surse social-democrate, funcţia de preşedinte al Comisiei pentru afaceri europene va fi preluată de Angel Tîlvăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.