Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial american: Rusia incearca sa-si impuna agenda prin manipulare si propaganda

propaganda

"Rusia e foarte activa in Europa in incercarea de a-si impune agenda cu orice mijloace, inclusiv manipulare propaganda, folosind presiunile economice si politice... Fac asta in orice tara din Europa unde gasesc oportunitati, asta include si Romania", a declarat miercuri Kathleen Kavalec, Asistent Secretar Adjunct pentru Rusia in Departamentul de Stat al SUA.

Intrebata de ziaristi intr-o conferinta de presa daca Romania poate face fata unui razboi informational declansat de Rusia, Kathleen Kavalec a spus ca "Romania este un aliat foarte puternic, a facut eforturi majore in combaterea coruptiei, coruptia fiind deseori utilizata de Rusia pentru a-si atinge scopurile".

Oficialul american, care a participat la discutii cu autoritatile romane, a mai spus ca "Romania are o experienta mare legata de Rusia; cunoasterea despre Rusia va face mai constienti de pericole, iar atasamentul fata de NATO va face mai puternici".

Kavalec a catalogat drept "excelenta" relatia dintre SUA si Romania in ceea ce priveste schimbul de informatii pe teme precum Rusia.

Kathleen Kavalec s-a aflat la Bucuresti pentru consultări în cadrul Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA. Ea a spus ca a avut intalniri la MAE, MApN si Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.