Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Anunţul oamenilor lui Călin Popescu Tăriceanu despre 'trădătorul' din ALDE

Tariceanu

Cad capete în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu după trădările de la votul pe moţiunea de cenzură. De acum e oficial, anunţul a fost făcut chiar din ALDE. "Deputatul Remus Borza a fost exclus ca urmare a încălcării deciziei forurilor statutare, luată democratic în interiorul ALDE, nu pentru “delict de opinie”. Biroul Politic Central al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) a decis în cadrul ședinței de luni, 26 iunie, excluderea din partid a deputatului Remus Borza, ca urmare a încălcării de către acesta a deciziilor adoptate de forurile statutare ale partidului.

Citeşte şi: Băsescu, declaraţii războinice la Cotroceni: 'Dacă îi vezi faţa, îl treci la acoperiţi' / VIDEO

Deputatul Remus Borza nu a fost sancționat pentru „delict de opinie”, așa cum a afirmat acesta în spațiul public, ci pentru nerespectarea unei decizii rezultată din votul democratic din forurile de conducere ale ALDE, la care și domnia sa a participat. Opiniile exprimate în cadrul reuniunilor acestor foruri sunt luate în calcul, însă ceea ce contează este opinia majorității. Opiniile membrilor ALDE sunt liber exprimate, dar deciziile se iau în urma dezbaterilor cu votul majorității. Deciziile adoptate sunt respectate de către toți membrii partidului, indiferent de calitatea sau funcția pe care o au. Așa funcționează orice partid democratic.

ALDE i-a acordat încredere lui Remus Borza căruia i-a dat posibilitatea să candideze la alegerile parlamentare pe un loc eligibil, iar apoi l-a ales în funcția de președinte al Comisiei de Mediu, din Camera Deputaților. Din păcate, domnul Remus Borza a ales să înșele încrederea pe care colegii i-au arătat-o preferând să-și negocieze o poziție de ministru al Energiei într-un ipotetic Guvern Grindeanu 2. Să nu ducă domnul Borza grija ALDE pentru că așa cum ne-am descurcat și până la venirea dânsului în ALDE, ne vom descurca și în continuare bazându-ne pe membrii de onoare și de caracter", se anunţă într-un comunicat de presă al ALDE.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.