Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - Cine este noul purtător de cuvânt al Guvernului

guvern

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, ieri, la finalul şedinţei de guvern, că Liviu Iolu este noul purtător de cuvânt al Executivului şi i-a mulţumit lui Dan Suciu, care se va întoarce la Banca Naţională a României (BNR).

Mihai Tănăsescu, în fața procurorilor DIICOT. Este pus sub urmărire penală / UPDATE

"Am făcut o schimbare la nivelul echipei de comunicare a Guvernului. Domnul Dan Suciu, căruia vreau să îi mulţumesc pentru activitatea pe care a desfăşurat-o până acum în cadrul Guvernului şi pentru sprijinul pe care ni l-a acordat, aşa cum am convenit la începutul mandatului, s-a reîntors la Banca Naţională a României, unde îşi desfăşura activitatea înainte de a veni să ne dea o mână de ajutor. (...) Dat fiind şi contextul în care ne aflăm - intrăm într-o a doua fază, aş spune, a activităţii de guvernare, cu ultimele şase luni pe care le avem în faţă - am decis să organizăm puţin diferit echipa de comunicare, astfel că postul de secretar de stat pe care îl ocupa domnul Dan Suciu a fost preluat de domnul Dorian Filote, care va coordona echipa de comunicare din cadrul Guvernului. (...) Dânsul s-a alăturat echipei până la sfârşitul mandatului acestui guvern şi din cadrul echipei de comunicare, pe care o avem la Guvern, rolul de purtător de cuvânt a fost preluat de Liviu Iolu", a declarat Dacian Cioloş, potrivit Agerpres.

Lovitură GREA pentru Adriean Videanu


Premierul a precizat că a lucrat cu Dorian Filote pe vremea când era comisar european pentru agricultură. 
"Am mai lucrat cu domnul Filote şi mulţi dintre dumneavoastră îl cunoaşteţi, pentru că în echipa mea de comisar european pentru agricultură s-a ocupat de relaţia cu media din România şi cu comunicarea subiectelor care priveau România. Domnul Dorian Filote va coordona întreaga echipă de comunicare şi, împreună cu restul echipei, va fi la dispoziţia dumneavoastră pentru a va da precizări sau informaţii legate de activitatea Guvernului. Domnul Liviu Iolu va asigura responsabilitatea de purtător de cuvânt al Guvernului începând de astăzi. Le doresc succes amândurora în noile atribuţii pe care le au (...) şi, încă o dată, vreau să îi mulţumesc lui Dan Suciu pentru modul profesionist în care şi-a desfăşurat activitatea şi ne-a ajutat până acum", a mai afirmat Dacian Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.