Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Cristi Borcea divorțează de Alina Vidican: Datele complete ale despărțirii

Este oficial! Cristi Borcea va divorța de Alina Vidican! Avocatul familiei Borcea, Lilica Poppa, a vorbit despre datele complete în care Cristian și Alina Borcea divorțează.

”Acum o săptămână s-a semnat o procură premergătoare divorțului între Alina și Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiții ale divorțului, respectiv plecarea și stabilirea celor doi minori care au cetățenie americană. S-a hotărât, evident, asupra unei sume decente lunare de întreținere a copiilor. Singura sumă stabilită este o sumă lunară de întreținere lunară, la nivelul întreținerii copiilor în America. Este o sumă acoperitoare.

Citește și: O tânără umblă goală printre mașini / VIDEO

S-a semnat o procură în care s-a împuternicit un avocat ca să facă actele în demersurile legate de divorț. Era nevoie de împuternicire pentru a se depune înainte cu 30 de zile cererea de divorț la notar. Vom reprezenta ambii soți. Va fi un divorț în deplină înțelegere. Nădăjduim să fie un divorț care să se pronunțe la notar. Alina Borcea își va păstra numele de Borcea sub consimțământul soțului”, a spus avocata la Antena Stars.

Citește și: INCREDIBIL Torționarul Ion Ficior e cel care a găsit cadavrul Mălinei Olinescu / VIDEO

De asemenea, avocata a vorbit și despre termenul limită la care cei doi vor putea fi căsătoriți, respectiv 30 iunie 2016. După această dată, cei doi vor fi din nou liberi.

”Avem un termen limită stabilit ca fiind 30 iunie”, a declarat avocatul familiei.

Zvonurile cu privire la divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican au apărut în urmă cu câteva luni, în momentul în care Valentina Pelinel a anunţat, în exclusivitate la Antena Stars, că ar fi însărcinată, refuzând însă să îl numească pe tatăl viitorului ei bebeluş. Cu toate acestea, în ciuda faptului că fostul fotomodel nu a numit niciun bărbat drept tată al băieţelului ei, toate indiciile au condus spre Cristi Borcea.

Citește și: Noua modă între adolescente: Cum se fotografiază / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.