Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - De ce a fost eliberat Giovanni Becali / MOTIVARE

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ioan Becali la DNA

Ioan Becali, eliberat pentru că este stabil emoţional şi supus legii, cel putin aşa reiese din motivarea judecătorilor care au decis eliberarea condiţionată a cestuia.

Din pedeapsa 6 ani si 4 luni, acesta a stat după gratii doar 2 ani şi 6 luni. Mai mult, nu a plătit nici prejudiciul creat.

Judecătorul arată că Ioan Becali “s-a adaptat la mediul penitenciar înţelegând să se conformeze regulilor şi rigorilor detenţiei, dând dovezi de îndreptare, iar cu privire la reintegrarea socială, tribunalul are certitudinea, văzând susţinerea de care s-a bucurat din partea familiei pe toată perioada detenţiei şi participarea intensă a acestuia la programele educaţionale, sociale şi psihologice că acest lucru nu va reprezenta pentru condamnat nicio problemă pentru viitor”, scrie news.ro.

SCANDAL-monstru la MAI din cauza serviciului de informaţii/ STENOGRAME

Magistratul nu a luat în considerare teza procurorului, potrivit căruia Becali mai este judecat într-un dosar după ce a mituit un judecător, invocând principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Giovanni Becali a părăsit Penitenciarul Poarta Albă în data de 14 septembrie.

Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014, în Dosarul Transferurilor, la 6 ani și 4 luni de închisoare, alături de alți șapte oameni grei din fotbalul românesc. Ei au fost găsiți vinovați pentru că ar fi transferat nelegal mai mulți jucători.

Totuși, el nu scapă de probleme: mai este vizat într-un dosar alături de fratele său și de Cristi Borcea pentru că ar fi mituit-o pe judecătoarea Terceanu pentru ca aceasta să le dea soluții de achitare chiar în Dosarul Transferurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.