Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL FCSB i-a transferat pe Romario Benzar și Dragoș Nedelcu, de la Viitorul: Clauze de 70 de MILIOANE de euro / VIDEO

www.gsp.ro
Benzar Nedelcu Becali

FCSB i-a transferat, de la campioana Viitorul, pe Romario Benzar și Dragoș Nedelcu! Gigi Becali le-a pus o clauză uriașă celor doi: 70 de milioane de euro, în total.

"Benzar este cel mai bun fundas dreapta din Romania, Nedelcu pe care eu il voiam de 4-5 ani si acum am reusit sa-l iau. De cand am luat acceptul si am inchis afacerea, traiesc cu o bucurie ca am luat cei mai buni jucatori din Romania. Eu pe Nedelcu l-am vazut ca fundas central. La mijloc noi avem. Eu cred ca Nedelcu nu poate fi ca mijlocas central mai bun decat Casemiro, dar poate fi mai bun fundas central decat Pique. Si atunci e mai bine asa.

Citește și: Tranzacție neașteptată! Trei medici au vândut din acțiunile unui spital către Medlife

Nu pot sa spun cat au costat pentru ca trebuie sa cer si acordul cluburilor de la care i-am luat. Ceea ce fac acum nu este neaparat pentru titlu, dar si pentru campionat. Nedelcu i-am pus clauza 50 de milioane, lui Benzar de 20 de milioane si 20% dintr-un viitor transfer. Eu vreau sa creez o echipa pentru peste 2-3 ani.

Man este jucatorul cu care va incepe echipa. Pe Teixeira l-am luat pentru rezultate rapide, dar Man este viitorul Stelei. Portarul acela tanar, Nedelcu, Man, Benzar. In viitorul apropiat, Nedelcu si Balasa vor fi titularii echipei nationale in aparare. Asta e politica clubului. Antrenorul trebuie sa urmeze politica clubului." a declarat Gigi Becali.

Citește și: Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei

Patronul Stelei a anuntat ca va incerca sa-l convinga pe Gica Hagi sa-l cedeze si pe Florinel Coman!

"N-am negociat nimic de Coman. Pentru ca nu vreau sa-l supar pe Gica, si asa e suparat. I-am spus impresarului ca atunci cand (Hagi) vrea sa vorbeasca de Coman, vom negocia. Eu cred ca e mai castigat cu 20% procent pentru ca e greu ca nu ii poti vinde de la Viitorul. Eu le pun clauze si veti vedea in 2-3 ani ca sumele astea vor deveni realitate.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR! Cum au fost umilite angajatele unei fabrici din România de patronul străin

Eu il vreau pe Coman si ce vreau, de obicei, fac. Sunt anumite momente cand nu vreau sa trec ca tavalugul peste oamenii cu care lucrez. Sunt oameni care spun si trebuie sa ii convingi." a spus Gigi Becali.

Dragoș Nedelcu: "A doua sansa nu puteam sa o ratez. trebuie sa demonstrez ca merit sa joc aici. am vrut sa ajut viitorul sa treaca un tur, mi-am dorit mult sa joc aici."

Citește și: I-a scos din sărite! Marele hit al verii ‘Despacito’ a fost interzis

Romario Benzar: "Ma bucur ca m-a vrut Gigi Becali, m-a sunat si i-am spus ca vreau sa vin. Sper sa ne calificam in grupele UCL si sa iesim campioni. Nu mi-a luat mult sa vin la Steaua, mai putin de un minut".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.