Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: Ilie Sarbu a demisionat. Ce mesaj are pentru senatorii PSD. Reactia lui Ponta / VIDEO

Liderul senatorilor PSD a demisionat din aceasta functie duminica. El si-a depus mandatul  in fata colegilor sai si a facut un scurt bilant al activitatii senatorilor PSD in ultima sesiune parlamentara. Sarbu si-a mai exprimat speranta ca sub conducerea noului lider lucrurile sa mearga foarte bine si  sa nu mai fie legi respinse la un vot.

"Saptamana care urmeaza va intra Codul Fiscal sper sa il putem trece fara probleme. In mare, dincolo de ce se mai intampla rare ori, ca mai cade cate o lege din cauza unui vot, eu sper ca situatia asta in sesiunea care urmeaza sa se rezolve. E pacat. Vom vedea in continuare noul lider cum reuseste sa isi indeplineasca atributiile si sa mobilizeze grupul. Eu cred ca asa cum e grupul, lucrurile vor merge foarte bine", a declarat Ilie Sarbu.

Premierul Victor Ponta i-a multumit pentru toata activitatea sa si mai ales pentru faptul ca a mai ramas 9 luni in aceasta functie la rugamintea sa.

El lea multumit si senatorilor pentru ca au trecut toate legile importante "mai ales ca au fost batalii pe mucheie de cutit". Acum le-a cerut sa se pregateasca pentru legea bugetului, a Codului Fiscal si a achizitiilor publice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.