Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - Mourinho a semnat cu Manchester United. Cât va sta pe Old Trafford

S-a finalizat și telenovela Mourinho. Antrenorul portughez Jose Mourinho a semnat un contract cu Manchester United și, începând de astăzi, este noul manager al ”diavolilor”.

"E o onoare să fiu managerul lui Manchester United. E un club cunoscut şi admirat în toată lumea. E o poveste nemaîntâlnită la un alt club. Întotdeauna am simţit o afinitate faţă de Old Trafford, unde am avut multe momente importante în carieră. Am avut o relaţie bună cu fanii lui United şi mă bucur că voi avea parte de suportul lor magnific în următorii ani", a fost prima reacţie a lui Mourinho după instalarea la Manchester United.

Portughezul a semnat un contract pe 3 ani, cu opțiune de a prelungi înțelegerea până în 2020, cel puțin, după cum anunță site-ul oficial al grupării.

Mourinho a câștigat trofee în 4 țări: Portugalia, Anglia, Italia și Spania și are în palmares două Ligi ale Campionilor cu FC Porto și Internazionale Milano. Este unul dintre cei mai titrați antrenori din lume, având 22 de trofee din 2013 și până astăzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.