Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL. Replica premierului privind discutiile cu Arafat in scandalul ISU

dacian ciolos guvern

Dupa ce in presa au aparut informatii privind o serie de discutii tensionate intre premierul Dacian Ciolos si secretarul de stat Raed Arafat, stiripesurse.ro a primit un raspuns oficial din partea Guvernului pentru a lamuri aceasta situatie.

Contrar specualtiilor, Ciolos nu i-a cerut lui Arafat sa faca disponibilizari la ISU dupa scandalul in care este implicata institutia in legatura cu tragedia de la Colectiv. Mai mult decat atat, Guvernul anunta ca ar putea fi nevoie chiar de cadre suplimentare la ISU.

"In niciun caz premierul nu a cerut disponibilizari in acest sector. A cerut doar o reforma de management. Nu are de ce sa ceara disponibilizari, dimpotriva lucrurile ar putea sa evolueze contrar si sa fie nevoie de noi cadre.

Citeste si: Raed Arafat e la un pas de demisie. Ce i-ar fi impus premierul și el refuză/ surse

Premierul i-a cerut doctorului Arafat o evaluare de management in sistem pentru că acolo sunt problemele. Deci nici vorbă de disponibilizari”, a precizat in numele premierului pentru STIRIPESURSE.RO purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

Citeste si: Arafat se apara: Stiind miza, ma face mai hotarat sa nu cedez!

Scandalul legat de ISU a pornit in urma unei investigatii jurnalistice care a relevat ca insitutia fusese sesizata privind clubul Colectiv si evenimentele care se organizau acolo, insa nu au facut verificari in acest sens si nu au dat curs solicitarii primite. Mai mult decat atat Raed Arafat sustine ca a fost dezinformat si ca i s-a spus ca in evidentele ISU clubul Colectiv nu figura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.