Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Steaua nu mai EXISTĂ în fotbal: 'Am notificat Federaţia şi Liga'

www.activenews.ro
Gigi Becali

E oficial. Fotbalul românesc a rămas fără cel mai important nume din istoria sportului rege din ţara noastră. Datorită problemelor cu armata, Gigi Becali a fost nevoit să schimbe numele celei mai galonate echipe româneşti. De azi, Steaua nu mai există ca denumire în actele clubului. Finanțatorul George Becali a declarat că a înregistrat oficial la Registrul Comerțului numele FCSB.

Citește și: Am prins-o pe Simona Gherghe cu paharul în mână, gravidă în 5 luni / EXCLUSIV FOTO

FCSB nu este un acronim și nu reprezintă o prescurtare de la o altă denumire. "Eu am schimbat numele la Registrul Comerţului. Am schimbat în FCSB. Am anunţat Federaţia şi Liga. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB. Haide domne, ce naiba?! Lucrurile fireşti nu le poate schimba nimeni: nici un miliard de judecători. Sunt lucruri spirituale, pe care le-a lăsat Dumnezeu. Eu sunt continuatorul Stelei, asta e Steaua. Se pot da peste cap 7 miliarde de judecători, şi Lăcătuş, şi Papa de la Roma, şi forţele NATO. Nu au cum să schimbe firea, aşa e lăsat de la Dumnezeu.

Citește și: Fuma canabis, a renunțat la facultate și zicea că e Iisus Hristos: S-a aruncat de pe un coș de fum și a murit

Nu mai stau să mă cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, să îi spună Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenţa. Nu stau toată ziua în stres cu Armata, eu vreau să îmi simplific viaţa mea. Vreţi să schimb? Bine, mă, schimb!", a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Citeşte şi: Conchita Wurst e pe MOARTE

SC FC Steaua București SA, echipa finanţată de George Becali, a pierdut, miercuri, pe 21 decembrie 2016, litigiul la Curtea de Apel cu Clubul Sportiv al Armatei şi nu mai avea dreptul să folosească numele Steaua Bucureşti. Mai exista o cale de atac, la Curtea Supremă, dar acolo s-ar fi judecat doar eventuale vicii de procedură în luarea deciziei de la Curtea de Apel și nu fondul litigiului cu MApN.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.