Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oficial SUA flatează România și spune că românii nu observă progresul

romania

Fostul Însărcinat cu Afaceri al SUA la București, Duane Butcher, spune că România a facut progreme majore dar romanii nu par sa observe acest lucru.

"România face progrese văzând cu ochii. Totuși mă îngrijorează puțin că oamenii parcă nu conștientizează îndeajuns ce mult s-a progresat. În special în acești ultimi 14 ani (...) Sunt convins că cei care observă cel mai bine evoluția sunt cei care au ocazia să stea o vreme mai lungă în străinătate și apoi se întorc și spun Da, este o mare diferență!", a spus oficialul american la TVR 1.

"Am avut ocazia să văd câteva fabrici construite de firme americane, fabrici care produc echipamente hi-tech în Romania și mi-am dat seama că nu este vorba de acel stereotip legat de forța de muncă ieftină. Aici era vorba chiar de înaltă tehnologie – la o fabrică de pompe din Ploiești oamenii aceia produc cele mai avansate pompe în cel mai bine tehnologizată fabrică de acest tip din lume. Este impresionant. Oriunde mergeam auzeam laude despre forța de muncă din România, despre cât de bine vorbesc românii engleza. Sunt într-adevăr amintiri frumoase și sunt mândru că am lucrat aici", a mai declarat Duane Butcher.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.