Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL - UNPR a decis strategia pentru alegeri. 'Noi nu boicotăm niciodată'

sigla_unpr

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) va candida singură la alegerile locale din acest an, stabilindu-şi ca obiectiv strategic minimum 10% din voturile electoratului, a declarat sâmbătă, la Braşov, preşedintele formaţiunii, Gabriel Oprea. 

El a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că săptămâna trecută a avut o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, şi au convenit ca ambele formaţiuni să candideze separat la alegerile locale, urmând ca, la alegerile parlamentare, să meargă cu liste comune. Oprea a mai spus că nici la locale nu sunt excluse alianţele între PSD şi UNPR, dacă organizaţiile decid acest lucru.

Vezi şi: Oprea explica in sfarsit de ce i-a dat lui Tiberiu Nitu coloana oficiala

"Am stabilit că vom candida singuri fiecare. În judeţele în care se înţeleg, au libertatea să candideze împreună. Obiectivul strategic al UNPR la locale este de minimum zece la sută (...) În toamnă, vom avea liste comune cu PSD", a declarat liderul UNPR, potrivit Agerpres.

Oprea a menţionat că UNPR este un partid care 'asigură stabilitate economică şi politică', prin urmare nici nu se pune problema "boicotării alegerilor", dar rămâne ferm pe poziţie în ce priveşte organizarea scrutinului local într-un singur tur. 

În cadrul conferinţei de presă susţinute la finalul Comitetului Naţional Executiv, Gabriel Oprea a anunţat candidatul UNPR la Primăria municipiului Braşov - Ion Dumitru Dumitrescu, angajat al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.