Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu, făcută 'PRAF' de un europarlamentar PSD, după atacul ministrului Muncii la adresa lui Sorin Moisă: 'Depășește capacitatea de înțelegere...'

Libertatea
olguta vasilescu

Cătălin Ivan a lansat un atac dur la adresa Olguței Vasilescu, după ce ministrul Muncii l-a criticat dur pe Sorin Moisă, cel care a anunțat că pleacă din PSD, solicitându-i şi liderului partidului, Liviu Dragnea, să demisioneze de la şefia formaţiunii şi de la preşedinţia Camerei Deputaţilor, avertizând că, în caz contrar, România va fi izolată pe plan european şi i se va tăia finanţarea europeană. "Eu am auzit prima oară de el atunci când sistemul îl dădea varianta de premier și am raspuns unui post tv ca nu are cum pentru ca nu e nici măcar membru de partid. Asta pentru ca, repet, eu nu auzisem de el.", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Citește și: Eurodeputatul Cătălin Ivan, după demisia colegului său din PSD: Un Sorin Moisă, cât o sută de Liviu Dragnea

"Faptul că pe Sorin Moisă nu-l știe Olguța Vasilescu, nici n-are avea cum pentru că discuțiile pe care le-ar putea avea, depășește cu mult capacitatea de înțelegere a Olguței Vasilescu. Faptul că spui "tramvai" în loc de "travail", spune multe lucruri. Se presupunea că dacă vine în PSD, te mai cizelează, dar n-a fost cazul pentru ea.

Citește și: Scandal fără precedent! Olguța Vasilescu, atac devastator la adresa lui Sorin Moisă: 'Pentru PSD el nu există'

Liviu Dragnea știe foarte bine că a pierdut partidul, că sunt mulți membri de partid care nu mai sunt de acord cu el. Apropiații lui acum o lună de zile sunau prin țară și încearcă să caute alte variante. PSD se află în cea mai proastă situație de la înființarea sa.", a spus Cătălin Ivan la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.