Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguța Vasilescu: Știți ce-i reproșez eu lui Liviu Dragnea

olguta vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a fost invitată, sâmbătă seara, în platoul emisiunii Q&A, moderată de Alessandra Stoicescu. Primarul Craiovei a vorbit despre propunerea lui Liviu Dragnea ca premier.

„Eu cred că (Liviu Dragnea) este o alegere potrivită”, spus Olguța Vasilescu. „Liviu Dragnea vine totuși dintr-o funcție de vicepremier în care și-a dovedit competența. A fost ministrul Dezvoltării. Eu zic că va face o figură foarte frumoasă și oricum este foarte important pentru ceea ce își dorește acum PSD-ul. Adică, o strategie pe termen lung a României”, a continuat aceasta.

Fostul șef NATO, ATAC DUR la adresa lui Donald Trump

Totuși, Lia Olguța Vasilescu are și un reproș de făcut președintelui PSD, și anume  acela că nu și-a făcut public dosarul până acum, dosar pentru care a primit o condamnare de doi ani.

Olguța Vasilescu rupe TĂCEREA. Cine stă în spatele denunțurilor sale

„Știți ce-i reproșez eu lui Liviu Dragnea?! Faptul că nu și-a făcut public dosarul ca să se vadă ce e acolo. Ce a făcut Liviu Dragnea am făcut toți. Toți cei care am fost în USL. Păi am și spus la un moment dat, haideți, să ne autodenunțăm toți care au chemat oamenii la vot.”, a spus primarul Craiovei.

Asta e rolul unui om politic, să aducă voturi. Păi, pe mine mă condamni că am văruit patru fațade ca să iau voturi! Numai la asta poți să te gândești? Dar poți să te gandești la faptul că orașul trebuie să arate bine din punct de vedere estetic. Pe Liviu Dragnea de ce îl condamni? Că a chemat oameni la vot împotriva unui sistem care, iată, arată așa cum arată. Acum, pe Traian Băsescu nu îl mai vrea nici sistemul pe care el l-a creat, a continuat aceasta.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, decizia ÎCCJ fiind una definitivă.

Citește și: Toți operatorii de telefonie mobilă s-au prezentat la DNA. Cu oferte

Citește și: Angela Merkel începe ofensiva: Ce pregătește cancelarul german

Citește și: Victorie FABULOASĂ pentru Simona Halep, la Cincinnati

Citește și;: Băsescu a ales să fie Garantat Vanghelie. Ultima 'achizitie' a PMP/ SURSE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.