Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Olguţa Vasilescu: Ameninţările la adresa Gabrielei Firea arată că Iohannis e speriat

Lia Olguta Vasilescu Wlasopol

Vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu consideră că ameninţările la adresa Gabrielei Firea arată că Klaus Iohannis "este speriat că i se dezvăluie trecutul", iar comportamentul acestuia "va fi taxat de români la vot". 

"Trecutul domnului Iohannis este unul învăluit în foarte multe necunoscute, iar candidatul cu 'ghinion' nu are nicio intenţie să facă lumină în problemele care au apărut la suprafaţă şi care au legătura cu activităţile sale de şofer. A fost sau nu implicat domnul Iohannis, la începutul anilor '90, în adopţiile internaţionale de copii, în dispariţia celor trei copii ai familiei Iliuţ? Presa vremii scria că acest caz este unul de trafic de copii şi, de atunci, nimic nu se mai ştie de soarta copiilor. Poate ştie domnul Iohannis mai mult. De ce nu le spune şi românilor varianta sa de adevăr? Acestea sunt întrebări legitime, la care dl. Iohannis a înţeles să răspundă provocator: prin tăcere personală şi ameninţări din partea apropiaţilor săi", afirmă Olguţa Vasilescu, potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă stiripesurse.ro. 

Ea susţine că "cel mai grav este faptul că senatoarea PSD Gabriela Firea a fost ameninţată şi a primit injurii atunci când i-a cerut lui Klaus Iohannis să clarifice implicarea sa în traficul de copii". 

"Aceste ameninţări arată că Iohannis e speriat că i se dezvăluie trecutul. Dacă ar fi fără pată, aşa cum susţine, Klaus Iohannis nu ar avea nicio problemă să explice clar cazul. Nu o face, se ascunde şi, cel mai grav, îşi asmute ciracii să o ameninţe pe Gabi Firea. Este un comportament ruşinos din partea unui individ care vrea, peste o lună, să fie preşedintele României. Tocmai pentru că reacţionează în acest mod, sunt convinsă că românii îl vor taxa pe dl. Iohannis acolo unde îl doare cel mai tare: la vot. Un astfel de om care tace şi face ameninţări prin interpuşi nu poate ajunge şeful statului român", declară vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.