Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omar Hayssam a fost scos din închisoare: Tratament preferenţial pentru sirian / VIDEO

omar hayssam

Omar Hayssam a fost scos de la închisoare. Nu! Nu este nicio glumă. Sirianul are parte de un tratament preferenţial în spatele gratiilor.

Sirianul Omar Hayssam nu se simte tocmai confortabil în închisoare. Miercuri, el a fost scos din Penitenciarul Mărgineni pentru a face un set de analize, dar nu la un spital de stat, ca orice condamnat de rând, ci la o clinică privată din Târgovişte. Ca tratamentul preferenţial să fie complet, mascaţii au făcut zid pentru ca sirianul să nu fie filmat de jurnalişti. Totul s-a întâmplat la o clinică din Târgovişte. Sirianul a fost transportat cu o dubă a ANP, dar şi o maşină plină cu mascaţi. Când a ieşit din clinică o stradă întreagă a fost blocată de mascaţii plini de zel. Condamnatul a cerut un set de analize de specialitate, anunţă adevarul.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu detonează bomba: 'Acest sistem e unul de crimă organizată'

Omar Hayssam a fost condamnat definitiv la 23 de ani de închisoare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin contopirea pedepselor primite de acesta în trei dosare. Iniţial, sirianul primise 39 de ani în cele trei dosare. El este acum încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni. Este acuzat de răpirea celor trei jurnalişti, înşelăciune în cazul "Volvo" şi fraude în cauza "Foresta Nehoiu", sirianul fiind judecat în alte două dosare, pentru fuga din România şi pentru delapidare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.