Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omar Hayssam CUTREMURĂ scena politică: DEZVĂLUIRI incredibile făcute despre personaje cheie

omar-hayssam

Omar Hayssam a dezvăluit pentru prima oară cine l-a ajutat să iasă din puşcărie şi să părăsească România. Hayssam susţine că a fost forţat să iasă din ţară, după ce procurorul de caz i-a aranjat o adeverinţă medicală falsă. În plus, Hayssam spune că toate manevrele în privinţa lui au fost ordonate şi aprobate de Traian Băsescu.

Citește și: VIDEO Explicațiile Casei Regale referitoare la retragerea titlului lui Nicolae, fost principe

Omar Hayssam a formulat o plângere penală în care precizează că procurorul Nastasiu i-a făcut rost de o adeverinţă medicală falsă.

"Procurorul Nastasiu a fost cel care a iniţiat obţinerea adeverinţei medicale FALSE, emisă de medicul Penitenciarului Rahova şi care a fost folosită de acesta în motivarea solicitării sale de punerea a mea în libertate.

Acesta s-a ocupat personal ca adeverinţa să fie emisă şi ce conţinut să aibă şi mi-a cerut ca avocaţii mei să meargă să o ridice. Arăt că o adeverinţă medicală nu poate ţine loc de certificat medico-legal. Vă rog să observaţi că termenul la care eu am fost liber a fost data de 26.04.2006, iar adeverinţa medicală a fost înregistrată la CAB abia pe 27.04.2006." se arată în plângerea penală a lui Omar Hayssam.

Citește și: Regele Mihai i-a retras lui Nicolae titlul de "Principe" şi calificativul de "Alteţă Regală”

Hayssam a precizat că a fost forţat să părăsească teritoriul ţării.

"Forţarea mea prin ameninţări şi promisiuni să părăsesc România după punerea mea în libertate de către instanţă, la cererea procurorului Nastasiu. (...)

În toate discuţiile pe care le-am avut cu Nastasiu, el mi-a spus direct că tot ce se întâmplă este cu aprobarea «profesorului», cu care ţine legătura personal şi care este interesat de informaţiile ce îl vizau pe Patriciu", scrie în plângerea penală.

Citește și: Imagini cu Regele Mihai în reședința din Elveția: Peste o lună face 94 de ani / FOTO

Hayssam, închis şi pentru acte de terorism, mai precizează că procurorul care îi instrumenta dosarul îl scotea în mod ilegal din penitenciar.

"Scoaterea mea în mod ilegal din penitenciar în timpul arestului preventiv, fără avocat, pentru ca, personal, procurorul Nastasiu să facă presiune asupra mea în vederea furnizării de informaţii fără legătură cu cauza.

Aceleaşi ameninţări la adresa mea le-a făcut şi Mohammad Yassin, care de multe ori îl însoţea pe procurorul Nastasiu. (...) Mi se atrăgea atenţia că avocaţii mei nu trebuie să cunoască despre aceste întâlniri. De fiecare dată mi se punea în vedere că trebuie să fac exact ce mi spune pentru că ordinele sunt venite direct «de sus»", se mai arată în plângere.

Vezi și:Reacția fostului principe Nicolae după retragerea titlurilor regale

Hayssam mai povesteşte cum a fost contactat în urma plecării în Siria de către consilierul lui Traian Băsescu.

"Tot pentru a mi se pune în vedere că trebuie să tac şi să respect ce mi se transmisese, am fost contactat în Siria după PLECAREA MEA FORŢATĂ din România de către Dorin Iacob, consilierul preşedintelui Băsescu".

Omar Hayssam execută 23 de ani şi patru luni de închisoare, în urma contopirii pedepselor primite în dosarele "Volvo", "Foresta Nehoiu" şi cel al răpirii celor trei jurnalişti, potrivit unei decizii luate în 27 martie, de instanţa supremă, anunță România TV.

Omar Hayssam execută pedepsele din iulie 2013, când a fost adus în ţară, după şapte ani de la fuga sa din România.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.