Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa anti-Dragnea pregătește NUCLEARA împotriva liderului PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Europarlamentarul Cătălin Ivan susţine că în această toamnă, echipa care nu-l mai dorește pe Dragnea la conducerea PSD, va depune un proiect de lege prin care acțiunile la purtător să fie ilegale. Anchetele de presă din ultima perioadă indicau faptul că Liviu Dragnea ar fi cel care deține acțiunile la purtător de la firma Tel Drum.

Se schimbă tratamentele cu antibiotice. Studiul care contrazice un principiu de bază al medicilor


"Pe lângă faptul că nu este în stare să ţină baza de date a partidului, lăsând tot felul de secretare să intre şi să şteargă sau să adauge nume fără niciun control, mai am un motiv pentru care să consider că Marian Neacşu aduce prejudicii partidului. Menţinerea acţiunilor la purtător înseamnă astăzi încurajarea corupţiei şi furtului din bani publici. Ascunderea acţionariatului nu are altă explicaţie decât fuga de răspundere în faţa legii. Oamenii cinstiţi nu se ascund. Afacerile corecte au acţionariatul la vedere. Am înţeles că este o opinie personală. Vom vedea ce va spune şi Liviu Dragnea în această toamnă când vom depune proiectul de lege de interzicere totală a acestui tip de acţiuni", a scris joi Ivan pe pagina de Facebook. 

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a apreciat, luni, că prevederile actuale referitoare la acţiunile la purtător pot fi menţinute, având în vedere că această noţiune există şi în practica europeană şi mondială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.