Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul pe care Traian Băsescu îl trimite cel mai des la televizor vrea să candideze la Brașov

Omul pe care Traian Băsescu îl trimite cel mai des la televiziuni pentru a comunica ideile PMP s-a decis să candideze pentru un mandat de deputat tocmai la Brașov. Vicepreşedintele Comitetului Executiv Naţional al Partidului Mişcarea Populară (PMP), Radu Cristescu, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă la Braşov, că va candida pentru un mandat de deputat pe listele organizaţiei braşovene ale formaţiunii politice, deși e din Satu-Mare și locuiești în București.

Cristescu a precizat că această candidatură este o provocare pentru el, iar dacă va ajunge deputat, se va implica "cât va fi posibil" în proiectele privind construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov respectiv finalizarea aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav.

Citește și: Deontologie, nene! BBC a transmis, în direct, o partidă de sex: Reporterul spunea că cei doi citesc o carte / VIDEO

"Pentru mine, este o provocare. Sunt nou în politică, nu ca vârstă ci ca experienţă, am trei ani în politica mare ca să zic aşa. Am ales Braşovul pentru că îmi place oraşul şi doresc să mă stabilesc aici, într-o zonă liniştită, frumoasă. Braşovul va fi o provocare pentru mine pentru că este o zonă cu un potenţial mare de dezvoltare, iar dacă voi ieşi parlamentar, doresc să mă implic serios în dezvoltarea judeţului. În opinia mea, este un judeţ care merită un parlamentar care să se bată în Parlament, iar cel mai bun exemplu este primarul oraşului şi braşovenii văd ce înseamnă să ai un primar bun. Trebuie să aibă şi un parlamentar bun pentru că nu am văzut în ultimii ani ca parlamentarii de Braşov să exceleze în Parlament sau să se lupte pentru Braşov", a afirmat Radu Cristescu.

Întrebat ce ştie despre Braşov, Radu Cristescu, care s-a născut în judeţul Satu-Mare şi în prezent locuieşte la Bucureşti, a replicat că "ştie o serie de lucruri, dar o să mai înveţe".

Citește și: A luat argintul la Olimpiadă, acum riscă să fie arestat: Motivul este cel mai CIUDAT din lume

"Important e că vreau să fac ceva. Este greu pentru un politician aflat de câţiva ani în politică să vină să mai promită o serie de lucruri după 26 de ani de la Revoluţie. Chiar vreau să fac ceva pentru acest judeţ", a spus Cristescu.

Preşedintele PMP Braşov, viceprimarul Mihai Costel, a precizat că s-a stabilit ca dată limită pentru depunerea cererilor de candidaturi pentru Parlament 15 septembrie.

Citește și: Pomelnicul hotelurilor de lux detinute de Biserica Ortodoxa Romana! Patriarhia face milioane de euro din spatiile de cazare din Romania si strainatate

"În momentul de faţă, la nivelul organizaţiei judeţene avem trei astfel de solicitări. Este vorba despre actualul senator Sebastian Grapă, care doreşte să candideze pentru un nou mandat, (...) domnul Gabriel Antohe pentru Senat şi domnul Radu Cristescu, pentru un mandat de deputat. Totodată, s-a stabilit ca principal criteriu de eligibilitate ca aceşti candidaţi să aibă o meserie pe care să o fi şi practicat", a punctat Mihai Costel.

Potrivit conducerii PMP Braşov, obiectivul principal al organizaţiei judeţene este de a avea reprezentanţi în viitorul Parlament, urmând ca, în cel mai scurt timp organizaţia să prezinte şi un proiect politic în ceea ce priveşte judeţul, alături de proiectele Partidului Mişcarea Populară, informează agerpres.ro.

Citește și: Marian Godină lovește din nou! Conflict pe plajă, la mare: ‘V-ați pişat în apă’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.