Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operațiunea 'ocultă' prin care Ponta a pierdut alegerile prezidențiale

inquamphotos.com / Octav Ganea
victor ponta psd program

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost invitat, sâmbătă seara, să descrie operațiunea „ocultă” prin care Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale din 2014 în fața lui Klaus Iohannis.

Gerul face prăpăd în Europa: Mai multe persoane au murit de frig

„Una dintre operațiunile oculte în urma căreia Victor Ponta a pierdut  alegerile și mă refer aici la renumitul scandal din Diaspora. A fost un scandal pregătit. A fost acel moment de emoție despre care vorbește domnul Iohannis. (...) A fost un moment făcut din mai mulți pași. A început cu arestarea lui Viorel Hrebenciuc. A fost momentul în care s-a sperat că lumea va ieși în stradă pentru că Hrebenciuc se va folosi de imunitatea parlamentară și vor începe iar cu corupții, care nu vor să părăsească puterea, nu vor să iasă din politică, șamd, și nu renunță la imunitate ca să nu ajungă în pușcărie.  Nu știu dacă înțelege Ponta sau nu, dar Hrebenciuc a fost deștept la momentul respectiv și atunci a anticipat și a demisionat din Parlament. (...) În perioada respectivă, a fost un val de articole și nu numai articole, postări, bloguri, Facebook, despre cum se întoarce noul regim corupt, șamd. (...) A venit următorul pas, care a fost cel al votului din Diaspora, când „ajutat” din interior, Victor Ponta nu a mai fost inspirat să rupă lanțul și a stat cuminte în timp ce alții au pregătit scandalul sub el. A refuzat să majoreze numărul secțiilor de votare.”, a declarat Victor Ciutacu, la România Tv.

INCREDIBIL Cum se apără directorul demis al RATB la acuzațiile Gabrielei Firea

Totodată, acesta a spus că nu contestă că Ponta a avut partea lui de vină: „Niște oameni au reușit și cu ajutorul lui Victor Ponta, și cu ajutorul unor cozi de topor din jurul domniei sale și cu ajutorul dezinteresat al serviciilor secrete.”, a mai spus Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.