Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Operaţiune ANTITERO într-un centru de refugiaţi din Berlin

O unitate specială a poliţiei germane a intrat marţi într-un centru pentru refugiaţi din Berlin în legătură cu atacul cu camion de luni seară din capitala ţării asupra unui târg de Crăciun, în care au murit 12 persoane, potrivit presei locale, citate de EFE, conform agerpres.

Echipa de intervenţie (SEK) a forţelor de securitate a intrat marţi dimineaţă într-unul dintre hangarele vechiului aeroport din Tempelhof, situat în centrul oraşului, care de anul trecut şi ca urmare a numărului mare de solicitanţi de azil a fost transformat în centru de primire.

Berlin: Camionul a intrat într-un târg de Crăciun 'intenționat'

Operaţiunea, la care au participat 200 de agenţi, a început la ora locală 04:00 (03.00 GMT) şi continuă şi în prezent. Agenţii percheziţionează întreaga clădire şi deocamdată nu există informaţii cu privire la efectuarea de arestări.

Bărbatul suspectat că a intrat în mod deliberat cu un camion într-o piaţă de Crăciun din Berlin ar fi ajuns în Germania pe ruta balcanică a migraţiei.

Sursele au spus că bărbatul, care a folosit diferite nume false, ar fi venit din Pakistan sau Afganistan, a fost luat în evidenţă de autorităţi în februarie şi a locuit într-un centru de azil din Berlin.

Pe de altă parte, RBB a relatat că presupusul autor al atacului este din Pakistan şi ar fi ajuns în Germania în decembrie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.